Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszka jak tam po wczorajszym?

Polecane posty

Gość gość

jeszcze jestes naburmuszona?

Gość gość
to jak przeprosisz smakosza?

Gość gość
jak moglas myslec ze to smakosz? juz kiedys pisalismy razem i pisalem ze cie lubie:), po co wchodzisz w te bagno

Gość gość
piwosz jezdzi po to Tobie a jednak dobrze sie z nim bawisz, pasuje ci taka sytuacja? ze niby piwosz w zartach. a na smakosza to obrazasz sie odrazu

Gość gość
nie chce ci pouczac, mysle ze powinnas nabrac dystansu i dostrzegac roznice miedzy moim pisaniem a jego

Gość gość
i lubialem Twoj awatar, fajnie ze pisalas z Oszki:D

Gość gość
czyli ankieta jednak sie sprawdziła 10 głosów było że oszka nie przeprosi :D nikt nie zagłosował że to zrobi hehe ale to było wiadome bo to jest taka wielka księżniczunia co tylko wymagać potrafi i jeździć po kimś ale od siebie to nic i za grosz honoru

Gość gość
Oszka czytaj uważniej "a na smakosza to obrazasz sie odrazu" Ty sie na niego obraziłaś, a nie że on na ciebie ty nie dość ze go oskarżyłaś (jak sie okazało bezpodstawnie) to jeszcze sie wielce obraziłaś obróciłaś na pięcie i sobie poszłaś i ty jesteś podobno dorosłą dojrzałą kobietą...

Gość gość
ale jak bys napisala ze pomylilas sie , nic by sie nie stalo, prawda? Zwlaszcza ze chcialem pozniej aby on wyslal posta w tym samym czasie, co potwierdzilo by ze to dwie rozne osoby, jednak tak sie stalo ze ze on i ja wyslalismy post duzo wczesniej i jego post byl dlugi , wiec sila rzeczy nie idzie wyslac przez jedna osobe

Gość  ŁassKotka
a zejdzie ze mnie mam dość bye

Gość gość
hallo goscie, nie wtrocajcie sie jak gadam z dziewczyna, mozecie postac i posluchac rozmowy🖐️

Gość gość
w porzadku, nie wiele zrobilas aby wrocil do rozmowy, jak zaregowalas jak zobaczylas ze to dwie rozne osoby?

Gość gość
prosze Cie nie sciemniaj ze gosci mialas, jak sie ma gosci to sie goscmi zajmuje i ma ma sie czasu na kafe

Gość gość
ona sama namieszała dając sie po raz kolejny podpuścic piwoszowi bo sama myśleć nie potrafi a teraz jeszcze udaje niewiniątko i pewnie jeszcze oczekuje przeprosin :D smakosz już ile tematów założył do wczoraj dzisiaj jakieś pioseneczki znów dla ciebie wstawiał a ty w ani jednym sie nie odezwałaś bo sie wielce honorem unosisz choć sama narozrabiałaś

Gość gość
ta mitomanka zawsze na poczekaniu coś wymyśli jej nie zagniesz :D

Gość gość
wiesz, szczerosc wzgledem siebie i odrobina pokory jest cenniejsze niz wiele slow

Gość gość
a jednak cos w sobie masz:)

Gość gość
to czemu sie nie odzywasz w jego tematach? dobrze wiemy ze wchodzisz w jego nick i patrzysz gdzie co pisał wiec nie kłam ze nie wiesz ze założył nowe tematy zresztą ja nie wiem nad czym wy sie tak wszyscy zachwycacie nad tą oszką a juz zwlaszcza ten smakosz, co wy w niej widzicie?

Przeciez pisze jasno ze nie jestem obrazona i nie oczekuje przeprosin wiem ze sie pomylilam jak urazilam Smakosza to przepraszam

Gość gość
Brawo Pati, jestem dumny z Ciebie:)

Gość gość
Hej, Patrycja :classic_cool: