Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wroclaw Opadające powieki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Szukam realnych i sprawdzonych opinii oraz aktualnych cen zabiegu w klinikach we Wrocławiu gdzie będę mogła wykonać korekcję górnych powiek (może dolnych tez). Mam 35 lat i odkąd pamiętam mam ten problem,obecnie skóra juz podchodzi pod linie rzęs, dolne powieki wiecznie opuchnięte (być może od chorej nerki).

Gość gość
troche sie balam operacji wiec wybralam botoks na podniesienie powiek i jestem zadowolona z efektow. oczy sie powieszyly, wygladam duzo młodziej i atrakcyjniej. robilam zabieg w mad clinic i cenowo bardzo rozsadnie, atmosfera tez przyjazna ;)

Gość gość
Nie mam takiego problemu jak ty, ale jesli chodzi o zabiegi na twarz czy tez cialo to zawsze powierzam swoją skorę paniom z coco-time, wiec moze tez tam zajrzyj? Na poczatku bylam na darmowej konsultacji, gdzie dokladnie kosmetyczka dobrala mi zabieg do mojej skory :)

Gość gość
tez moge polecic mad clinic, robie tam botoks i efekty są świetne. pani magda jest fachowcem jakich mało, dzieki czemu wygladam naturalnie a problem opadajacych powiem zniknal ;)

Gość Asia

Miałam opadające powieki i bardzo nie ładnie to wygląda, ciągle wydawało się innym jakbym spała. Dowiedziałam się , ze jest możliwość zrobienia coś z tym i zrobiłam zabieg liftingujący.  miałam robiony  pod znieczuleniem i nadmiar skóry został mi usunięty, teraz wyglądam bardzo dobrze i tak się czuję. Zabieg wykonywałam w Krakowie na ul. Grzegórzeckiej w klinice Magnopere, polecam

Gość justynaaa

Doktor Kępa wykonuje zabieg na opadające powieki- PLEXR. Jest on mało inwazyjny, a daje bardzo dobre i widoczne efekty. Moja mama jest starsza od ciebie i wlasnie taki zabieg jej podarowałam na urodziny. Powieki zostały lekko uniesione, od razu oko wygląda swiezo i zmarszczki sa splycone. Rewelacja. Mama była na zabiegu w Wałbrzychu, bo tam pan doktor ma swoja siedzibę, w której wykonuje ten zabieg.

Gość Ola

Ja robiłam zabieg blefaroplastyki ze zwgledu na wygląd estetyczny wokół oczu, moja skóra bardzo się naciągła i nie ładnie to wyglądało. Zabieg robiłam mi dr Mielnik-Mierzwińskiej w Krakowie przyjmuje w Bona Dea  i bardzo jestem zadowlona , ze do niej trafiła, dobrze mi ten zabieg zrobiła i teraz dużo lepiej wyglądam , młodziej