Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są dziewczyny których nie kręca podchody

Polecane posty

Gość gość

Są dziewczyny których nie kręca podchody

Gość gość
Tylko odchody

Gość gość
Albo dochody :-)

Gość gość
Mnie podchody nie interesują. Albo mi się facet podoba albo nie. Nie rozumiem tych co latają za mną, bo myślą,że zgrywam niedostępną.

Ja. Zdecydowanie wolalabym konkretnie uslyszec, chcialbym cie blizej poznac/spodobalas mi sie/ szaleje za toba/jestes z******ta\kocham cie/a nawet chce sie z tb kochac/ isc do lozka itd. itp.zamiast jak to nazwales podchodow. Mysle ze wiele kobiet by tak wolalo. Konkretnie. Przynajmniej jest jasna sytuacja i nie ma niedomowien, przydaloby sie to zwlaszcza w przypadku gdy mezczyznie chodzi wylacznie o seks, a kobieta liczy na cos w rodzaju uczuciowosci...

Gość gość
widocznie sa puste albo sa k*****i ale nie biora za to kasy

Gość gość
GośćM dziś Ja. Zdecydowanie wolalabym konkretnie uslyszec, chcialbym cie blizej poznac/spodobalas mi sie/ szaleje za toba/jestes z******takocham cie/a nawet chce sie z tb kochac/ isc do lozka itd. itp.zamiast jak to nazwales podchodow. Mysle ze wiele kobiet by tak wolalo. Konkretnie. Przynajmniej jest jasna sytuacja i nie ma niedomowien, przydaloby sie to zwlaszcza w przypadku gdy mezczyznie chodzi wylacznie o seks, a kobieta liczy na cos w rodzaju uczuciowosci... Xxxxx Tak! :-D oby więcej takich kobiet

Gość twardzielka xyz
mężczyzna powinien być konkretny,zdecydowany i odważny,nie rozumiem głupich podchodów i gierek,to strata czasu i krzywdzenie drugiej osoby,niepotrzebne dawanie jej nadziei,wolałabym usłyszeć brutalną prawdę np chcę tylko i wyłącznie seksu

Gość gość
14:09 ja też niż gubić się w domysłach ,ze nie taka,nie sraka,nie owaka dobra komunikacja pomiędzy ludźmi to połowa sukcesu

Gość gość
Tak, są takie kobiety. Wolę jak mi ktoś powie w oczy czego oczekuje, niż odgrywa jakąś gierkę. No ale do tego trzeba mieć cywilną odwagę.

Gość gość
Ale wiekszosc was kobiet uwielbia gierki i sama je urządza :)

Gość gość
O dżizaaaaas! Ja! Ja jestem! Wlałabym wprost: "podobasz mi się, nie s******l tego!" niż jakieś flirtu-pierdu :p

Gość gość
Ja wolę gierki, ale do pewnego etapu. Kiedy oboje już wiemy, że jesteśmy sobą zainteresowani to facet powinien mocno przycisnąć mnie do ściany ;-). 'Deklaracje' na początku odstraszają, zaś ich brak po jakimś czasie friendzonuje...

Gość gość
Tak, wole szczerego faceta niz takiego, co prowadzi gierki, lata za mna, mysli, ze jestem "niedostepna" :/... tacy potem pewnie pisza na forum, ze kobiety to takie ksiezniczki i nie umieja pokazac, jak facet sie im podoba. To JA latam za facetem jak mi sie podoba.

Gość gość
Jak lata za Tobą i jawnie Ci pokazuje zainteresowanie to właśnie ten się raczej w gierki nie bawi, geniuszu...

Gość gość
ale to taka meska c***a, co lata za mna, a udaje, ze to przyjazn zeby mnie nie przerazic (odrzucilam go wiele razy, a nadal jakies podteksty)

Gość gość
nie lubie jak faceci robia z siebie takich pajacykow, juz faktycznie lepiej jak powie "bzykasz sie czy trzeba z toba chodzic?" nie lece na takich, ale bym przynajmniej czasu nie tracila na kogos, kto sobie chce zdobywac naiwniaczki

Gość gość
te rytualy godowe, stroszenie piorek jest naprawde zalosne albo sie kogos spotyka albo nie, nie rozumiem desperatow co umawiaja sie przez internet albo ustawionych spotkan w stylu ja wezme samotna kolezanke ty samotnego kolege i to jedyne single w pokoju i czuja presje zeby romansowac