Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszycie się, że już dziś ostatni dzień świąt?

Polecane posty

Gość gość

Ja bardzo :) wreszcie powrót do normalności.

Gość gość
bardzo szybko te święta zleciały

Gość gość
to były jakieś święta? DDD;

Gość gość
Ja tez się cieszę. Będę mogła iść po piwo,spotkam znajomych,wroce do pracy,bede chodzic na randki. Swieta wszystko psujs

bardzo sie ciesze, jutro juz sie spotykam ze znajomymi, i przeniose sie do przeszlosci, kumpel kupil djarum cherry i jutro se posmakuje tego pysznego paierosa :D

Gość gość
Ciesze się kupie sobie barmanska i będę drinkowac

Gość r14
Ostatni dzień świąt to 6 stycznia. Żal mi was, nie macie pojęcia o życiu rodzinnym i towarzyskim. Matki a szczególnie babcie potrafią urobić się po łokcie dla miłych chwil, kiedy spotyka się u nich rodzina i znajomi, a zapewniam was, że warto, za to bardzo rzadko spotykają się z zaproszeniem ze strony młodych. Nie rozumiecie pewnych rzeczy, nie macie w domach nawet stołów, a kuchnie połączone z salonami są wystawami mebli i nieużywanych sprzętów - jakże tam gotować, pichcić, parować - ubrudziłoby się i byłyby zapachy a wyciąg jest po to, żeby błyszczał. A potem co? Nerwice, depresje - "nikt do mnie nie dzwoni" "nikt mi nie złożył życzeń". Tylko że to trzeba trochę się potrudzić, trochę się podłożyć, zaryzykować: coś się może nie udać, starzy i młodzi mogą się nie do końca zgadzać, jedni są ateistami, drudzy przyszli z dzieckiem, a jeszcze inni chcą siedzieć w nocy i oglądać pasterkę. Dać coś z siebie - to nawet nie jest takie trudne, przeżyć ten stres świąteczny, ale zobaczyć czyjeś zadowolenie, radość w oczach. Tej czy innej osoby możemy więcej nie spotkać, bo nie dożyje następnych świąt. Urządźcie spotkanie, potem zapiszcie, jak było, żeby to przeczytać i pośmiać się a nawet westchnąć sobie po latach.

Gość gość
Nie lubie swiat...

Gość gość
Tak bo w końcu przestane się objadac.