Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysyzportalurandkowego

Kobiety bez zdjęć na portalach randkowych

Polecane posty

Gość Łysyzportalurandkowego

Nie rozumiem dlaczego serwisy randkowe pozwalają na zakładanie kobietom profili bez zdjęć skoro 90% facetów daje swoje zdjęcia? Większość kobiet przyjeła strategie typu facet mi sie spodoba to do niego napisze a zdjęcia dostanie na maila.To bez sensu i takie profile kobiet-duchów powinny być kasowane.

Gość gość
Bo to pasztety sa:( albo znane wszystkim d***** co na niejednym portalu juz byly i boja sie rozpoznania:(

Gość gość
1. bo sa brzydkie 2. nikogo nie szukają tylko chcą poogladac profile albo kogos sprawdzic albo jaja sobie robią 3. niepowazne idiotki Uwazam, ze powinien byc obowiązek wrzucenia fotki przy zakladaniu konta chocby malo wyraznej, w okularach ala jakas fota powinna byc...nie wiem jak mozna myslec o poznaniu kogos bez fotk, to tak jakbys wyszla na ulice w worku na głowie :D

Gość gość
Kobiety bez zdjec to albo brzydkie albo puszczalskie co szukaja frajera.

Gość gość
ja nie mam zdj profilowego, bo 1 nie lubie robic sobie zdj 2 zle wychodze na zdjeciach 3 wstydze pokazywac swoja twarz nie posiadam zadnych zdjec i tyle, nie jestem dz/i/wka, z wygladu jestem przecietna (dla niektorych ponizej przecietnej ale nie strasze)

Gość gość
Nawet brzydcy faceci dają swoje zdjęcia bo a nuż widelec trafi sie jakaś babka więc tym bardziej kobiety powinny dawać zdjęcia w myśl zasady "każda potwora..."

Gość gość
Ja nie chciałam wstawiać zdjęcia kiedyś, bo jak tylko się je wstawi, to ma się pełno spamu od facetów, którzy lecą na same zdjęcie i w profilu nawet jednego zdania nie przeczytają. Tyle, że bez zdjęcia z kolei nikt nie napisze, więc wcale nie zakładałam konta :D

Gość gość
Na szczęście właściciele portali nie są idiotami i profile bez zdjęć będą nadal :P

Gość gość
Ja mam bez fotki.po co fotka,opisałam jak wyglądam.jesli facet mi się spodoba to się spotkamy na niezobowiązującą kawę i wtedy mnie zobaczy.nie jestem zdesperowana.gdybym wrzuciła fotę to pełno zboczkow by mnie zaczepialo.

Gość gość
Paskudy z wielkimi nochalami i 1 kg tapety - oto przeciętna bywalczyni portalu randkowego a te ich dziubki to mnie wkur... totalnie że bym takiej napluł w ten dziubek !

Gość gość
Nie daje bo pracuje z ludzmi klientami i nie chce zeby tak mnie kojarzono

Gość gość
To nie sa pasztety tylko np kobiety ktore wstydza sie ze korzystaja z takich portali. Nie chca zeby jakis znajomy je rozpoznal i potem sie nasmiewal itp.

Gość gość
To nie sa pasztety tylko np kobiety ktore wstydza sie ze korzystaja z takich portali. Nie chca zeby jakis znajomy je rozpoznal i potem sie nasmiewal itp. x Też myślę, że głównie o to chodzi. Na fejsach itp. nawet najbrzydsze mają masę zdjęć.