Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bethiloveyou

nie lubię dzieci

Polecane posty

Gość Bethiloveyou

Nie wiem dlaczego ale od zawsze nie lubiłam dzieci jakoś nigdy nie pragnęłam zostać mamą i dobrze. Dziecko kosztuje ,wychowanie dziecka to trudny obowiązek(choćby na przykładzie mojej siostry ,która ma dzieci,ma ciężko. Nie czuje instynktu macierzyńskiego. i zmienianie oraz wycieranie brudnej pupy to coś obrzydliwego a także pieluch. Brzydzę się małych dzieci,są obrzydliwe. Nie korzystają toalety tylko robią pod siebie. Obecnie mam dziewczynę,jestem bi,cieszę się że ona też nie lubi dzieci i ma taki sam pogląd jak ja. Obie wolimy wydać kasę na podróże niż na pieluchy oraz dzieci

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
z dziewczyną, to raczej dziecko Ci nie grozi:P

Gość gość
sama bylas tez dzieckiem i tez pewnie nikt cie nie lubił :p

Gość Bethiloveyou
mam 30 lat

Gość Bethiloveyou
mam 30 i jakie to ma znaczenie:_P

i zmienianie oraz wycieranie brudnej pupy to coś obrzydliwego a także pieluch. x seks to też coś obrzydliwego a jednak musisz to robić. tak samo dziecko urodzisz bez gadania, żadne plugawe lesbijstwo Cię nie uchroni, bo taki los kobiecy.

Gość gość
obrzydliwe jest jak dwie lesby liżą sobie d**e a dzieci sa kochane

Gość Bethiloveyou
no byłam dzieckiem i tak nie zmienię zdania na temat dzieci,nie lubiłam i nie lubić będę. Dzieci mnie irytują :-/

Gość gość
I git. Dobrze, ze zdajesz sobie z tego sprawę, są kobiety, które 'godzą' się na dziecko, bo rodzina psioczy, mąż chce. A potem ta mała istota ma spieprzone życie, bo o dziwo, nie u każdej kobiety rodzi się instynkt macierzyński, durne gadanie, jak zajdziesz w ciążę/ak urodzisz, to poczujesz, a g****o. Jak któraś nie chce dziecka, to jej sprawa.

Gość gość
lesby nie powinny miec dzieci wiec bardzo dobrze ze ich nie chcesz miec

Gość Bethiloveyou
nie wiem dlaczego ale każda kobieta musi mieć zakodowane w głowie że musi być kobieta +mężczyzna =dziecko-nienawidzę tego

Gość Bethiloveyou
nie obrażaj lesbijek babibosznie lub homofobie

Gość Bethiloveyou
dzieci nie są kochne o lol :-p

nienawidzę tego x dlatego zostałaś lesbą. czemu w ogóle dopraszasz się atencji, jednego obrzydza dziecięce g****o, innego kocie rzygi, trzeciego mlaszczące o siebie dewiacyjne cipki. pogódź się z tym.

Gość gość
lesby to nie ludzie to jakies stworzenia ktore nie powinny zyc :p

lesby to nie ludzie to jakies stworzenia ktore nie powinny zyc jezyk.gif x miejmy nadzieję, że jakiś mężczyzna nawróci ją na właściwą drogę i umieści w jej łonie pięknego gaworzącego dzidziusia:-p

Gość Bethiloveyou
brokeninside87 haha nie dzieci tylko bachory,pewnie jesteś matką.która uwielbia dzieci albo osobą która lubi dzieci. nienawidzę dzietnych to chore osoby i dzieci,nie ma nic gorszego od matek z dziećmi. To są najgorsze istoty ,które żyją na ziemi niestety. jakbym mogła unicestwiłam bym wszystkich co mają dzieci,zatruwają mi życie.

brokeninside87 haha nie dzieci tylko bachory,pewnie jesteś matką.która uwielbia dzieci albo osobą która lubi dzieci. x no to jak kulą w płot, cipolizo:O x nienawidzę dzietnych to chore osoby i dzieci,nie ma nic gorszego od matek z dziećmi. x jest jedna rzecz: lesby i półlezby x To są najgorsze istoty ,które żyją na ziemi niestety. x nie. patrz: wyżej. x jakbym mogła unicestwiłam bym wszystkich co mają dzieci,zatruwają mi życie. x :O a Ty zatruwasz planetę genem lesbijstwa.

Gość gość
ja nie mam dzieci i nie chce miec , ale nie dlatego ze ich ni lubie tylko nie mam czasu dla nich , pracuje i czesto wyjezdzam , ciagle w drodze , a dzieci lubie , mam brataniczke ktora lubie i zajmuje sie nia jak tylko mam czas to zabieram ją do siebie :p w sumie tylko kilka razy w roku :o jak jestem w Polsce , no ale zawsze cos

Gość Bethiloveyou
brokeninside87 s********j do swoich dzieci matko polko

Gość Fejzi
A ile wy macie lat, matki Polki z wpadki i pryszczaci tatuśkowie z przypadku? Może następnym razem zastanowicie się, zanim kogoś zmieszacie z błotem za odmienne poglądy?

, zanim kogoś zmieszacie z błotem za odmienne poglądy? x to nie ja, chociaż w sumie tak, mieszam z błotem za pogądy. poglądy takie mianowicie, że trzeba się obnosić z lesbijstwem i swoimi problemami psychicznymi, które nawet nie są problemami:O

Gość Fejzi
brokeninside87 wsadź sobie palce wiadomo gdzie, bo widać, że cię swędzi, gówniaro :*

brokeninside87 wsadź sobie palce wiadomo gdzie, bo widać, że cię swędzi, gówniaro :* x no ja nie muszę, jest tylko jedna wąska grupa osób, które muszą i tego potrzebują, if ju noł łot aj min:O:O:O

Gość gość
Co za durne szmaty się tu wypowiadają. Waszym jedynym osiągnięciem było wyplucie z siebie śmierdzącego bachora i widać nie możecie przeżyć, że poza tym to jesteście nikim :D

Gość Fejzi
I ta obsesja odnośnie lesbijstwa i palców, coś widać musi być na rzeczy. :D