Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie miałam tak że facet rzucił mnie po seksie

Polecane posty

Gość gość

zawsze jak miałam seks z jakimś facetem to chciał jeszcze dlaczego kobiety są rzucane po tym ? nawet nie wiem jak to jest

Gość gość
Ja też...aż do teraz. Czuje się jak zero, jak jakaś szmata. Nie wiem dalczego bo spotykaliśmy się jakiś czas, były wielogodzinne spotkania i wyjazdy na całe dnie poza miasto. BYł codzienny kontakt z jego strony. Wydawał się być zauroczony równie mocno co ja. No i stało się........i on już nad ranem nie był taki sam jak wcześniej.....już wiedziałam że zrobiłam błąd..... Nie życzę nikomu. A ja teraz współczuję kolejnemu facetowi który pojawi się w moim zyciu🖐️

Gość gość
Po seksie faceci się zakochują.

Gość gość
Raczej kobiety się zakocahują a dla facetów seks to tylko seks

Gość gość
10.59 - mi nigdy nie zdarzyła się taka sytuacja, zazwyczaj ja rzucam i nie odbieram telefonu albo zbywam chciałabym właśnie zrozumieć na czym to polega że inne kobiety przechodzą przez coś takiego przecież się znaliście, on był zauroczony, powinien sie zakochać.Dlaczego ucieka ? czy mu coś w fizyczności tej kobiety nie pasuje ? seks mu się nie podobał ? jak wam było ? ile czasu się kochaliście ? 5 minut, całą noc ?

Gość bella   86
Po seksie faceci chyba mają chęć na powtórkę jeśli dobrze.

Gość gość
Fizycznośc na pewno mu się podobała bo jestem bafdzo zdgrabna i ładnie zbudowana. Była miedzy nami chemia nie do opisania, nie mogliśmy się przestać przytulać na randkach i całować. Nie poszłam z nim po tygodniu czy dwóch czy trzech, poznawaliśmy się dłużej. Spotkania były wielogodzinne, jedziliśmy poza miasto żeby się lepiej poznać. W końcu uznałam że chyba nie ma na co dłużej czekać i zrobiliśmy to. Było dużo stresu wiec jakoś super nie było, no ale to chyba normlane jak na pierwszy raz. Od tego czasu nie mam z nim kontaktu. Nic z tego nie rozumiem, nienawidę go za to jak mnie potraktował. Odchorowywałam go bardzo długo i bardzo dużo wypłakałam łez.

Gość gość
Właśnie faceci po seksie zakochują się PO USZY.

Gość gość
11.12 - może mu głupio przed tobą że okazał się niedoświadczony ?

Gość gość
Fizycznośc na pewno mu się podobała bo jestem bafdzo zdgrabna i ładnie zbudowana. Była miedzy nami chemia nie do opisania, nie mogliśmy się przestać przytulać na randkach i całować. Nie poszłam z nim po tygodniu czy dwóch czy trzech, poznawaliśmy się dłużej. Spotkania były wielogodzinne, jedziliśmy poza miasto żeby się lepiej poznać. W końcu uznałam że chyba nie ma na co dłużej czekać i zrobiliśmy to. Było dużo stresu wiec jakoś super nie było, no ale to chyba normlane jak na pierwszy raz. Od tego czasu nie mam z nim kontaktu. Nic z tego nie rozumiem, nienawidę go za to jak mnie potraktował. Odchorowywałam go bardzo długo i bardzo dużo wypłakałam łez. x Moze podchody były za długie, albo facet woli chłopców, albo sie nie myjesz i śmierdzisz.

Gość gość
Szmata – kawał tkaniny?, zwykle zniszczonej, podartej lub o niskiej jakości. Określenie używane także w odniesieniu do niskiej jakości i zniszczonej odzieży. Szmaty wykorzystywane są w życiu codziennym oraz komercyjnie w recyklingu, gdzie pełnią ważną rolę w obiegu surowców wtórnych. Szmaty są przedmiotem rynku wtórnego w procesie recyklingu, który jest ważnym elementem ochrony środowiska. Więc głowa do góry.

Gość gość
Moze podchody były za długie, albo facet woli chłopców, albo sie nie myjesz i śmierdzisz. x Wszyscy faceci tutaj piszący wolą chłopców.

Gość Laura2777777
Niektorzy faceci tak maja ,ze chca tylko zaliczyc... A poza tym liczy sie w duzej czesci postepowanie kobiety. Lepiej trzymac faceta na dystans przez dlugi czas, zamiast okazywać mu zbyt szybko, ze sie w nim zauroczyło, ze nie moze sie bez niego zyc. Bo to powoduje czesto jego znudzenie

Gość gość
Mnie dziewczyna tak trzymała na dystans, że nie pozwoliła się nawet pocałować i w końcu od niej odszedłem, bo sie boję że po ślubie tez nie będzie seksu.

Gość Laura2777777
11:42- Nie przesadzajmy , chodzi mi bardziej o emocjonalne trzymanie na dystans. A kobiety zbyt szybko okazuja facetowi, ze sa już zdobyte, że są juz bardzo za nim, zawsze maja czas na spotkania, rzucaja wszystko zeby sie z nim codziennie widywać i wtedy szybko przestaja byc dla faceta jakims wyzwaniem. Faceci czesto maja taka psychike, ze jednak lubia pozdobywać. Nawet po seksie kobieta moze byc troche niedostepna, niech on poprostu nie bedzie pewny czy jej znowu az tak bardzo na nim zalezy. Powinna byc dla niego miła, ale troche zdrowego dystansu nie zaszkodzi, a wrecz pomoze

Gość Laura2777777
A błedem niektorych kobiet jest to ,że np: praktycznie od samego poczatku maja zawsze dla niego czas, widac ze od poczatku sa w niego wpatrzone, odbieraja kazdy jeden telefon od niego- wtedy to dla faceta jest za łatwe i po seksie on juz nie ma co zdobywac A faceci w 99% to zdobywcy z natury

Gość gość
Mów za siebie.

Gość gość
nienawidzę facetów przez takiego dupka. mamił mnie, udwał zakochanego, mówił o jakiś planach...zaliczył i zniknał