Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy niemowlaków jakie macie plany na sylwestra?

Polecane posty

Gość gość

z ciekawości pytam, my zostajemy w domu, pewnie położymy dzieci spać i może się uda jakiś film obejrzeć chociaż . I taka to impreza będzie:)

Gość gość
U mnie tak samo :( Ale w sumie to nie chce mi się teraz imprezować bo z maluszkiem mam niezły zapinkol ;)

Gość gość
nie mam planow, to bedzie dzien jak codzien, czyli noszenie 2 miesiecznego dziecka na rekach non-stop, zeby tylko uniknac ciaglego placzu. okolo 22 padam na pysk, a o 2 w nocy karmienie, wiec nie mam sily swietowac...

Gość gośćania
w domu z 5 miesiecznym:) i mezem moze serial moze film?

Gość gość
W domu, 4 msc syn to wystarczającą rozrywka :P

Gość gość
Mama dwulatka A ja wyjątkowo w tym roku mam ochotę zostać w domu i wszystkim mówię o tym głośno..po prostu nie mam ochoty na imprezy...A nikt tego jakoś nie rozumie...I wszyscy rzucają się z ofertami. ..A jak w tam tym roku nie miałam co ze sobą zrobić i też każdy o tym wiedział to siedzieli cicho...tzn powiem wprost ...W tym roku nikt nie ma szczególnych planów tzn. Jacyś inni znajomi czy impreza na sali i każdy chce że mną...A w tam tym roku każdy gdzieś i mnie miał w d***e. ..

Gość gość
Ja i mąż mamy 4-miesięcznego synka. Zapraszamy jedną parę z 1,5-rocznym dzieckiem i jedną bezdzietną. Będziemy świętować razem w domu.

Gość gość
W domu w łóżku z cyckami na wierzchu.... Takie to teraz imprezy z moim 4 miesięcznym łobuzem :-p karmienie co 2,5 godz....

Gość gość
A ja jestem w 7 miesiącu i mam 3 latka i nigdzie nie chodzimy. Mamy czas dla siebie, na odpoczynek i relaks. Ciesze się, że w tym roku wypada mi końcówka ciąży, bo nikt mi głowy nie zawraca żeby gdzieś iść.

Gość gość
Maz w pracy a ja z trzyletnim synkiem i córcia polroczna w łóżku.

Gość gość
To ja autorka fajnie ze tak na luzie podchodzicie:) ja teraz na macierzyńskim jestem ale jak pracowałam i w firmie mówiłam ze na sylwestra zostajemy w domu to oburzenie wielkie szczerze mówiąc ja tak mam ze na każdej imprezie o 23 jestem śpiąca i patrze gdzie się przytulic:)