Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ściskanie pracia wśrodku fajne?

Polecane posty

Gość gość

trochę eksperymentuje, jak to wygląda u was? można się tego szybko nauczyć w kazdej fazie wejścia i dalej zeby objąć i skurczać mięśnie do penisa?

Gość gość
moje ciało też faluję, ale nie wiem jak to własnie wtedy tak kontrolować :-(

Gość gość
facet za szybko odleci

Gość gość
tzn jak szybko ? :-) można tak sobie bezkarnie na nim ćwiczyć bez wcześniejszego mówienia, moze sie nie zorientuje wczesniej :-) :-)

Gość gość
Jak chcesz skrocic czas trwania stosunku to mozesz tak zrobic.

Gość gość
to, jak szybko, zależy od wielu czynników, od wieku faceta, os samego faceta, czasu od ostatniego wytrysku, od podniecenia, także ciężko powiedzieć, ale jeśli będziesz wilgotna i zaczniesz mu ściskać skutecznie, to tak z 50% czasu takiego bez ściskania

Gość gość
ale w praktyce mogę tak kontrolować swiadomie te swoje wszystkie mienia? to możiwe w ogole w 100%? czy trzeba je jakos rozgrzać, czy tylko tak od razu fajnie tak się bawic facetem jak mnie źle dotknie w trakcie :-) bedzie pamietal :-)

Gość gość
musisz mieć silne mięśnie kegla - te odpowiedzialne za wstrzymywanie moczu wtedy będziesz mogła świadomie kontrolować, kiedy facet odpłynie zaciskając mięśnie kegla sprawisz mu wrażenie, jakby wchodził w nastolatkę...

Gość gość
to moze go chyba trochę boleć, jak jak ja to będę czuć? mam nadzieje że nie jak nastolatka :-( to duży wysiłek tak utrzymać te mięśnie w akcji bojowej, bo brzmi fajnie

Gość gość
dołącze sie do wątku, czy te mięsnia pomagają przy pierwszym wchodzeniu przy zagięciu zaraz za łechtaczką o górną część pochwy; można wtedy jakoś rozluźnić, żeby było bardziej elastycznie bo nie lubię tego momentu

Gość bella   86
14:34 nic nie będzie bolało, sprawisz mu wielką przyjemność. Mięśnie kegla nie ściskają jak kowadło. :D to są delikatne uściski:Pale facet je musi odczuć.

Gość gość
gość dziś to moze go chyba trochę boleć, jak jak ja to będę czuć? mam nadzieje że nie jak nastolatka smutas.gif to duży wysiłek tak utrzymać te mięśnie w akcji bojowej, bo brzmi fajnie xxx nie, nie będzie Cię bolało jeśli tylko będziesz odpowiednio wilgotna - wiele zależy od tego, w jakiej kondycji masz te mięśnie - być może po 4-5 skurczach nie będziesz mogła już ich kontrolować; jego na pewno nie będzie boleć - wręcz przeciwnie!;)

Gość gość
gość dziś dołącze sie do wątku, czy te mięsnia pomagają przy pierwszym wchodzeniu przy zagięciu zaraz za łechtaczką o górną część pochwy; można wtedy jakoś rozluźnić, żeby było bardziej elastycznie bo nie lubię tego momentu xxx facet musi po prostu niżej wchodzić i będzie ok

Gość gość
bella 86 dziś 14:34 nic nie będzie bolało, sprawisz mu wielką przyjemność. Mięśnie kegla nie ściskają jak kowadło. smiech.gif to są delikatne uściskijezyk.gif ale facet je musi odczuć. bella, powiem Ci, że wczoraj przez całą noc był naprężony (jak tylko się budziłem) po naszej wieczornej rozmowie

Gość bella   86
A teraz jaki jest? :-P

Gość gość
a zgadnij:P

Gość bella   86
Taki jak wczoraj, chyba nie? :-P :-P

Gość gość
to ile, jak długo może być tych kontrolowanych skurczy? to siła, nacisk taki jak np. na palce w środku że to czuć na palcach? czy tylko takie delikatne, że facet to czuje np. przed wytryskiem jak jemu już drga cały sprzęt :-) xxx facet musi po prostu niżej wchodzić i będzie ok właśnie niżej przy czubku pracią, czy początek penisa normalnie a reszta niżej, bo jak wiadomo te zagiecie jest chyba jakieś 4-5 cm od wejścia parę szczegółów technicznych się przyda :-) u mnie może być problem generalnie z wilgotnością, bo właśnie mogę być jak on sprawnie sie w środku posługuje tym swoim, co nie jest łatwe. Bo jak piszę wejście mam utrudnione:-) a potem bez tych mięsni nie będe az tak wystarczająco wilgotna, wiec koło zamknięte :-(

Gość gość
bella 86 dziś Taki jak wczoraj, chyba nie? jezyk.gifjezyk.gif v jak z Tobą zaczynam rozmowę, to staje się taki, jak wczoraj... jesteś o rok młodsza ode mnie;) a Tobie jak wczoraj poszło?:)

Gość bella   86
15:14 skąd możesz wiedzieć ile mam lat, ale zapewniam Cię, że możesz się mylić. Przed snem były środki zaradcze. Ale sen miałam bardzo niespokojny, a dokładniej erotyczny :-P :-D

Gość gość
bella 86 dziś 15:14 skąd możesz wiedzieć ile mam lat, ale zapewniam Cię, że możesz się mylić. Przed snem były środki zaradcze. Ale sen miałam bardzo niespokojny, a dokładniej erotyczny jezyk.gifsmiech.gif v wydawało mi się, że 86, to rok Twoich urodzin... a ile trwały środki zaradcze?:) ale fundujesz mu interwały... opada, a jak tylko odpowiadasz - sztywnieje... robi to w kilka sekund... i znów jest jak kamień:)

Gość bella   86
Bardzo krótko, a Ty coś zrobiłeś, czy tak ze sterczącym do rana. Cyfra jest przypadkowa. :-P

Gość gość
ale krótko, to znaczy ile konkretnie orientacyjnie - bardzo mnie ciekawi:) ja nie zrobiłem... postanowiłem, że wytrwam długo bez... a że aktualnie chwilowo kobiety brak, ciężkie wyzwanie przede mną... ale w zamian większe ciśnienie na znalezienie kobiety:)

Gość bella   86
Nie sciemniaj, że dajesz tak radę, wiem jak się czuje facet, który ma erkcję bez finału. U mnie może z 2 minuty wyjątkowo szybko wczoraj.

Gość gość
oj skąd Ty możesz wiedzieć;) no to faktycznie szybciutko... mam nadzieję, że wyobraziłaś sobie mojego z tą naprężoną skórą na całej długości wytrzymuję... już 4 dni... a mam zamiar co najmniej do polucji... chyba, że będziesz dalej kusiła, to w końcu wyleci bez stymulacji... bo masz dar - działasz na niego...;)

Gość bella   86
Wiem bo mam faceta, chyba jednak nie działam na niego w 100% jeśli nie było zakończenia. :-P :-D

Gość gość
zakończenie by było... i to zapewniam, że nie jedno, ale na żywo... ale masturbacja faceta nie jest czymś, co jest godne pochwały, dlatego walczę z tym co innego masturbacja kobiety... moje kobiety nigdy nie mają potrzeby masturbacji, chyba, że przy mnie, wspólnie:)

Gość gość
15:56 Oj ogier od MASTURBACJI :-D

Gość bella   86
Dobrze jeśli masz tak silną wolę i uważasz, że to,, grzech,, to już nie będę kusić:-D i moja komórka się rozladowuje :P

Gość gość
Oj. Nasz OGIER chyba się rozładował na swojej klawiaturze. Biedny chłopczyk. Tylko te rękodzieło mu zostało 🖐️