Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu sos pomidorowy ma odczyn kwaśny a,pomidory świeże zasadowy?

Polecane posty

Gość gość

Czemu sos pomidorowy ma odczyn kwaśny a,pomidory świeże zasadowy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Chyba tak, ale wlasnie im dluzej pomidory sa gotowane tym maja wiuecej likopenu bodajze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wiem ze mają więcej lipokenu tylko co to ma do kwasowosci? bo nierozumiem..przecież potas nadal w nich jest więc raczej powinien sos nadal być zasadowy a nie kwasowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×