Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarabianie w internecie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, znam fajny i łatwy sposób na dorobienie sobie w internecie. Niestety forum moje informacje tu odczytuje jako spam, dlatego więcej opowiem mailowo zainteresowanym. Portal sprawdzony, dość szybko się zarabia, nie trzeba wkładu własnego ani żadnych osobistych informacji. Po miesiącu było mnie już stać na nowego iPhona (uwielbiam Apple'a stąd ten wybór). Myślę, że osiągnęłabym to szybciej ale nie chciałam inwestować. Dziś już to robię bo zarabia się duuużo szybciej. Portal, z którym współpracuje min. FB w zakresie reklamy :)) Polecam też osobom, które chcą za darmo zwiększyć ilość odwiedzin na swojej stronie lub blogu. Piszcie na ania.k.fm@ poczta.fm

Gość julianaaa
poszlo :) czy to moze TM bo od dluzszego czasu o tym mysle zeby sie tam zarejestrowac.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Kluczbork to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma 25 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne okl

Gość gość
Jakbyś zgadła ! :) zaraz prześlę Ci informacje co i jak. Portal jest super. Mnie namówił kolega. Na początku myślałam, że to kolejna głupia ściema no w końcu nic przecież nie stracę jak spróbuję, przecież mogę w każdej chwili to olać :) No i serio. Super. Zapraszam na maila. Już ślę info.

Gość gość
o co chodzi z Namysłowem?

Gość tomciopaluchowaty
TM to jedyny słuszny portal jeśli chodzi o klikanie i o reklamę. Zarabiam od dawna ale ja od jakiegos już czasu inwestuje. Ludzie nie chcą się łatwo namówić bo myślą, że kupa, ale bez poleceń też się dobrze działa. Prędzej swoich znajomych przekonasz niż ludzi na forum. Pokaż im np nowy telefon i od razu pytanie jakim cudem Cie stać. A no stać, tylko trzeba trochę pokminić. Powodzenia!

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 500-1000zł w pierwszym miesiącu Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą napisz wiadomość na tym fanpage https://m.facebook.com/E-biznes-droga-do-sukcesu-1306861986013847/ lub na maila lukaszpawlowski1996@gmail.com

Gość Futurenet
Portal społecznościowy, który NAS WYNAGRADZA za aktywność, podobny do Facebooka z tym małym istotnym szczegółem. Jeśli jesteś aktywny i lubisz dużo czatować, lajkować, publikować posty, dodawać zdjęcia, filmy zapraszać znajomych, przyjaciół, udostępniać pliki Wystarczy że będziesz robił dokładnie to samo co na fb a firma będzie Cię za to wynagradzać $$$!! Posiada wiele ciekawych użytecznych funkcji a jeżeli chciłbyś zarabiać pasywnie daje też taką możliwość. Rejesteracja za free. Przekonaj się sam, bo naprawdę warto http://lukasz9.futurenet.club/info

Gość gość
WowApp to twoja szansa na dodatkowy zarobek! Przede wszystkim musisz wiedzieć, że WowApp to darmowa aplikacja mobilna oraz na komputery stacjonarne, którą można wykorzystać dokładnie w taki sam sposób, jak inne komunikatory, z których dotychczas korzystałeś. Służy ona do czatu tekstowego, rozmów audio i video oraz prowadzenia konwersacji grupowych, w trakcie których można uczestnikom przesyłać pliki i zdjęcia. Firma oddaje 70% wpływów z reklam, które są wyświetlane wewnątrz aplikacji . W ten sposób możemy uczestniczyć w branżach: mobilnej reklamy, która jest warta 135 miliardów dolarów rocznie oraz międzynarodowych połączeń telefonicznych, która jest warta ponad 5 miliardów dolarów rocznie. W ramach aplikacji możesz korzystać ten z mechanizmu Cash Back , czyli zwrotu częśc****eniędzy, jeśli tylko korzystasz z usług płatnych i wydałeś pieniądze np. na połączenia z telefonami komórkowymi stacjonarnymi (funkcjonalność znana np. ze Skype Out). Firma WowApp zwraca 10% tego, co w niej wydałeś. Oczywiście rozmowy pomiędzy użytkownikami aplikacji są ZAWSZE darmowe. Każdy użytkownik WowApp może polecać następnych użytkowników i otrzymywać dochody z reklamy jakie oni oglądają, aż do 8-mego poziomu poleceń w głąb tzw. Networku. Dochody z reklam są wypłacane codziennie, a z rozmów i zakupów wirtualnych numerów telefonu natychmiast. Otrzymujemy je w walucie własnej firmy WowApp, czyli tzw. wowcoinsach (żetonach wow). Kiedy zbierzemy ich więcej możemy je wymienić na dolary amerykańskie, a następnie przelać na konto bankowe, kartę kredytową lub PayPal. Czy warto sobie zawracać głowę jakąś aplikacją do komunikacji? Sam sobie odpowiedz na to pytanie, wiedząc że: Skype ma obecne 74 miliony użytkowników Ponad 8 milionów użytkowników Skype wykonuje z niego płatne rozmowy Whatsapp ma... ponad 900 milionów użytkowników! Wyobraź sobie, że polecasz darmową aplikację kilku znajomym i rozmawiasz z nimi przez nią, a potem oni robią to samo i za rok czy dwa masz w swojej strukturze kilkadziesiąt tysięcy ludzi, którzy generują Ci dochody z oglądanych przez siebie reklam. Dołącz DZISIAJ i na własnym przykładzie zobacz, że możesz codziennie otrzymywać % z wypływów z reklam, jakie wyświetlane są w twojej aplikacji, a także w aplikacjach osób, których zaprosisz, że też korzystali z darmowej aplikacji do rozmów online! Kliknij w ten link: https://wowapp.com/w/lukasz96 i dołącz klikając w żółty przycisk na stronie, jaka Ci się otworzy

Gość gość
Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś CIENIE do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał XD

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic