Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klejnociiiiiiikk

Na dobry początek jednodniowe oczyszczanie

Polecane posty

Gość Klejnociiiiiiikk

Hej, jako ze na swieta zazyczylam sobie blender i juz jestem jego szczesliwa posiadaczka - jutro chce sprobowac calego dnia na smoothies. Zakupilam banany, pomarancze, jablka, cytryne, jarmuz, seler naciowy, pietruszke i bede to jutro blendowac. plus rano woda z cytryna, przez reszte dnia woda niegazowana i wieczorem herbata z miety. Jezeli bedzie dobrze, to sprobuje taki dzien oczyszczajacy wydluzyc - zobacze, jak sie bede czula, w kazdym razie nawet, jezeli nie dam rady caly dzien tylko na smoothies, to przynajmniej jeden "normalny" posilek mozna nim zastapic:) ktoras z was juz probowala czegos takiego?

Gość Klejnociiiiiikk
Woda z cytryna juz wypita, ble:) zaraz sie biore za krecenie smoothie.

Gość Agata Fritz
Ja jem dziś wyłącznie owoce - pomarańcze, mandarynki, kiwi i jabłka. Do tego dużo wody - na takie dotoksy pije dużo wody, głównie Donat, bo pomaga usprawnić rozleniwiony metabolizm http://wodadonat.pl/ Jutro zacznę jogurty wprowadzać i warzywa, no i zostanę przy wodzie Donat cały tydzień;) U mnie spadek wody gwarantowany:)

Gość Klejnociiiiikk
Dzięki za reklame:P Ja juz po kolejnych 2 szklankach smoothie, dołożyłam jeszcze grapefruita :)

Gość kwi278
Oj ja również lubię koktajle owocowe;) zawsze rano taki piję ;) do śniadania;) do tego dodam iż jem regularnie posiłki, dużo biegam i przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam już 6kg w miesiąc!

Gość madzi2
tez jestem w trakcie oczyszczania organizmu i zrzucania zbędnej wagi, z własnych doświadczeń mogę polecić wybrać się na radiofrekwencję do spa soleil by ujędrnić skórę której robi się nadmiar po zrzuceniu wagi ;)