Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie odzywa się od trzech dni :(

Polecane posty

Gość gość

Fajne święta mi zafundował, nie ma co.. Ostatni raz kontakt z nim miałam w Wigilię - życzenia itd. Wiem tylko tyle, że resztę świąt miał spędzić z rodziną, u swoich krewnych. No i od Wigilii ani słowa, żadnego smsa, telefonu, zadnego znaku życia. Próbowałam nawiązać z nim kontakt, ale nie odpisał. Dopóki były święta, to tłumaczyłam sobie, że pewnie jest zajęty rodziną, ale dzisiaj? Już po świętach.. Na pewno wszystko z nim w porządku, bo jego brat na fb wrzuca zdjęcia, jest aktywny, więc raczej nikomu nic się nie stało. Nie rozumiem, nie może odezwać się chociażby jednym głupim smsem? Powiedzcie - jakby mu zależało i myślałby o mnie, to coś by napisał, prawda? :( Mam prawo się niepokoić? Może jest inna...

Gość gość
kopa w d**e mu daj i niech s*******a

Gość gość
my kobiety "kombinujemy" dlaczego nie napisał........szukamy usprawiedliwienia........myślimy........analizujemy......... a może coś się stało,a może nie miał czasu,a może komórka mu się rozładowała,a może coś "ważnego" go zatrzymało,a może ktoś bliski mu zmarł....... a może zapomniał......powodów dlaczego nie odpisał jest masa A ja wiem,ze jak facet kocha,zależy mu i nie ma tej trzeciej to odpisze

Gość gość
napisanie smsa to pikuś,dosłownie kilka sekund i można go napisać wszędzie trzeba tylko chcieć ;)

Gość gość
Skoro w tak ważny okres jak święta nie odezwał się tylko z braku czasu bądź chęci to coś w Tym musi być Moim zdaniem pierwszy znak

Gość gość
pierwszy znak czego???? wiecie do wczoraj próbowałam go usprawiedliwiać, bo święta, widzi się z rodziną, u której dawno nie był, więc zajęty. ale dzisiaj już nie ma usprawiedliwienia.. jest mi przykro :(

Gość gość
Faceci są bardzo ograniczeni. Zazwyczaj myślą tylko o sobie. Pewnie fajnie jest od siebie odpocząć bo wszystkim idzie się znudzić. Ale najgorsze takie olewanie kobiety. Nie powie Ci otwarcie ze nie ma czasu bądź nie chce badz zwyczajnie ma ochotę inaczej spędzić czas tylko przestanie się odzywac. . No takiego to tylko za jajka powiesić. Teraz sama znalazłam się w dość nietypowej sytuacji. Poznałam gościa który za 2 miesiące bierze ślub mamy fajny koleżend ki kontakt ale wyczuwam ze cos jest . Facet bardzo fajny i TERAz pytanie co zrobić ??? wykorzystywać jego wątpliwości i gdzieś bardziej w kraść mu się do serduszka czy zerwać kontakt i dać sobie spokój. Dodam że bardzo dąży do rozmów spotkań

Gość gość
Myślę że pierwszy znikomy znak się nie jesteś ważna. Przerobilam sama temat

Gość gość
A tak wogole to sama zadzwon i napisz zanim przejdziesz do afery tak awaryjnie bo jeszcze Ci zarzuci ze czekał aż Ty się odezwiesz

Gość gość
a Ty jak czyjesz?

Gość gość
gość 23:15 moim zdaniem powinnaś zerwać kontakt. ty nic ni tracisz, jesteś wolna, ale on jest zajęty, powiedz mu, że nie będziesz tą "trzecią" i wóz albo przewóz - zrywa z tamta i kręci z tobą, nie można mieć ciastko i zjeść ciastko. do dziewczyny, która przerabiała temat - jak go rozwiązałaś? co powinnam teraz zrobić? jeśli się odezwie - też go olać, robić wyrzuty? czy znowu napisać jako pierwsza i przyprzeć do muru?

Gość gość
Moim zdaniem pogadaj szczerze Dlaczego nie ma sensu robić afery. Pamiętaj nie ma nic na siłę jeśli ma Cię gdzieś w takie dni to co to za facet co ??? JA bym mu powiedziała foch forever i albo zacznie się starać albo da sobie looz będziesz wiedziała co jest wart