Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to w końcu kobieta majaca 160cm wzrostu jest niska czy nie?

Polecane posty

Gość gość

jak kobieta ma 1.60m lub mniej (a czasem nawet troche więcej 161-164)to te wysokie zaczynaja wyzywac ja od karłów bo jest taka niska, ale jak taka co ma 1.60m powie że jest drobna i filigranowa to nagle ten wzrost 156-165cm robi sie dla nich średni i nie może być już drobna bo drobna może być tylko ta która ma nie więcej niż 155cm :P WIĘC JAK JEST? kobieta mająca 1.58 jest niska, może być też drobna czy taka kobieta jest średnia i nie może być drobna? :) x mnie to osobiście śmieszy najpierw są wyzwiska od karłów, kurdupli itp ale jak taka powie że lubi być niska bo jest też drobna to nagle już ma średni wzrost i nie może być drobna :D

Gość gość
Małe jest piękne. Tyle w temacie ;)

Gość gość
Kobieta do 160 jesli jest szczupła to jest drobna ::)

Gość gość
Ja mam 157 i w******m sie, ojciec ma ponad 180 a matka 176 i chyba nie jestem ich dzieckiem

Gość gość
A robisz loda na stojaco?? Jesli nie to nie jestes niska.

Gość gość
Za dużo piłaś. To w nas zostaje na zawsze. Niestety.

Gość gość
tu autorka moi rodzice też są wysocy, a jestem ich dzieckiem mama ma 1,69m tata 1.87m mój brat ma 13 lat a już ma 1.75m, rośnie jak na drożdżach, lekarze przewidują że będzie miał z łatwością 1.80m i może przekroczyć 1.90m ale ja lubię być niska i drobna :)

Gość gość
jesteście kurduplami ale nie jesteście drobne głupie krasnale!!!

Gość gość
jesteś złośliwy bo sam masz małego... kurdupla

Gość gość
prawdziwa kobieta zaczyna się od 1.70m, ja mam 1.75 moge zostać modelka a wy byście były moimi skrzatami w ogródku :D niskie kobiety są grube i w żaden sposób nie można ich nazwać jako drobne, wszystkie macie wielki brzuch, uda, d**e i brak cyca, jesteście niskimi kulami bez kształtów :D

Gość gość
kobiety do 1.60m które są szczupłe są też drobne :)

Gość gość
gość dziś kretynko wal się. x Prawda jest taka że 160cm wzrostu to przeciętny wzrost kobiety, czyli zdecydowana większość kobiet jest tego wzrostu, więc nie można powiedzieć, że to niska kobieta. Biologicznie samica homo sapiens jest mniejsza od samca, więc o co wam wysokie chodzi? Leczycie swoje kompleksy? Lepiej się skupcie na tym, że macie lepiej, bo wysoki wzrost budzi respekt, a nie wyżywajcie się na małych kurach poniżej 160cm.

Gość gość
wysoki wzrost budzi respekt? nie powiedziałabym respekt budzi w nas osoba która dużo osiągnęła, jest mądra, inteligentna i potrafi dużo zdziałać, ma niesamowity talent, ale osoba tylko dlatego że jest wysoka nie budzi respektu x która z tych pan wzbudzi respekt jak masz niska kobiete która ma świetną firme, dobrze zarabia i sama doszła do tego wszystkiego czy też jest bardzo inteligentna i ogólnie zajmuje wysokie stanowisko czy jak masz wysoka kobiete ktora pracuje jako kasjerka w żabce

Gość gość
Mam 166 cm i to dla mnie wzrost idealny. Moja mama miała 1,55 i cieszę się, że odziedziczyłam wzrost po kobietach z rodziny ojca.

Gość gość
ja mam 1.58m i również bardzo się ciesze :) uwielbiam być noszona przez mężczyzn i być dla nich taką kruszynką :D

Gość gość
Przy moim wysokim mężczyźnie zawsze jestem kruszynką :P

Gość gość
Ja bym taką kruszynkę nosił na rękach, ale gdyby miała zarośniętą i nawet nie tylko tam :)

Gość gość
Oho, zbok już po świętach.

Gość gość
Co tam zbok czy nie. Ja mam to wszystko dla niego co by chciał. Wzrost 156 cm. i włosków pod dostatkiem. Najważniejsze, że ma chęci nosić mnie na rękach.

Gość gość
większość dziewczyn ma 165cm i to jest średnia

Gość paulinaaaaaaaa
Ja mam 160 dokładnie i ważę 47 kg. Jestem drobna i fajnie :) Co prawda chcialambyć kiedys wysoka, ale juz sie pogodziłam ze wzrostem, w koncu nie mamy na niego wpływu. Jestem raczej niższa niż wyższa, ale widze też sporo dziewczyn niższych ode mnie wiec mysle, ze to norma, jak chce byc wyższa to zakłądam buty na obcasie