Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa baty w te święta:)

Polecane posty

Gość gość

Ooooooodlot moje pierwsze dwa baty i wogóle seks z innym facetem! Ja p*****le miałam 3 orgazmy w 2godziny! Ktoś jeszcze miał taki choinkowy prezent?

Gość gość
Mężowi kiedyś mówiłam że miała bym ochotę. Na 25 urodziny zrobił niespodziankę gdy poszli wszyscy został kolega. Oczywiście wspólny prysznic mążkolega i ja oswoić się z nim.Byl niezły odlot.

Gość gość
Nie róbcie mi apetytu. Też chciał bym kiedyś być z taką parką.

Gość Patimora
Sześć pat temu dla zabawy pisalismi list do Mikołaja i ja narysowalam k****a z nadzieją że może wibrator dostanę! Dostałam oryginał z kokardą na huju i karteczka baw się dobrze! Początkowo chciałam gościa wypierdzielic z domu lecz głupio mi było bo go z widzenia znałam i przyznam że mi się podobał! Powiedział że rozumie ale jeśli chcesz to cie tylko dlońmi popieszcze..no i zaczeło się i jak już dałam się ponieść! Przyszed mąz. Było bardzo mi niezrecznie i zeskoczylam sploszona niczym dzikie zwierzę, ale on sciagna spodnie i kazał mi usiąść ja jego członka i pieszczac mi od tyłu piersi i szyję, wbił się w pupę! Orgazmy się sypały jeden za drugim:) mąż miał.dwa tej nocy kochanek trzy a ja z sześć! Pucowali mnie jak dziwkę i to było z******te!

Gość Olinka32
Ja kiedyś uprawialam jogging i zawsze na koniec biegów wracałam na siłownię mojego kumpla bo tam zostawialam samochód. Taka zmęczona wpadam na salę a kumpel mówi idź się wykap bo smierdzisz:) ja mu ze chodź też brudasie. I poszedł ale byłam pewna ze pójdzie do męskich szatni, było inaczej bo to on do męskich mnie zabrał(początkowo dla zabawy)Bardzo mnie podniecil swoją zagrywką i tym za mnie w ciuchach pod prysznic wepchał i go ucalowalam w szyję! On puscił wodę i się zaczęło na stojaka. Po jakiś 6 minutach pod prysznic przyszedł jego kumpel po czym szybko się wycofał, a on do niego wroć i poznaj moją przyjaciółkę i się zaczą pierwszy i ostatni mój przepiękny stosunek z dwoma panami ale nie ruszwjac pupy bo nie chciałam(żałuję)

Gość gość
Ale podczas tego seksu największą podnietę i przyjemność parka nie byczek który spełnia wymagania bo podobno jest skupiony by był wstanie dać jak najwięcej z siebie.

Gość gość
Ale podczas tego seksu największą podnietę i przyjemność parka nie byczek który spełnia wymagania bo podobno jest skupiony by był wstanie dać jak najwięcej z siebie.

Gość gość
To bardzo fajną przygodę miałaś Olinko!! Czemu pierwszy i ostatni raz Czyżby ci się nie podobało?? Ja też mam to za sobą i od czasu do czasu uprawiam taki sex. Sprawia mi dużą frajdę kiedy mój partner i jego kolega są jednocześnie mojej cipce. Odwrotny 3kąt też jest cudowny

Gość Agent Orange 1496
Ja tez uwielbiam na dwa baty. Lubie brac do ust i mieć orcowaną dùpe:-)

Gość S m o     f
a ja lubie miec dwa kootasy w tylku. orgazmy niesamowite ;-)

Gość Nowy vv mieście
Ja tez uwielbiam na dwa baty. Lubie tez w uszy :-)

Gość gość
Ja uwielbiam jak Nowy i Agent maja po 2 baty. Te ich bolesne miny bezcenne hehe