Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaaa78

Pomoc " cudownej tabletki " w walce z wagą

Polecane posty

Gość asiaaaa78

tak wiem , ze cudowne tabletki nie istanieją i nie odchudza sie za nas ani nas . A moz eWaszym zdaniem sa tabletki , suplementy hamujace apetyt czy przyspieszajace spalanie bądz inne dobroczynne działanie . Po ciązy ograniczam sporo ale pomomo 10 mcy waga spadła tylko 4 kg , nadal sporo do zrzucenia . Może w własnego doswiadczenia wiecie ze jakis suplement działa hamujaco na łaknienie na podjadanie itd . Troche sie ruszam ale pewnie za mało ... Pomocy

Gość gość
efedryna, kofeina, kreatyna

Gość gość
A nie lepiej iść do dietetyka i np na siłownię? Wykupić zajęcia z trenerem personalnym, ułoży plan ćwiczeń i schudniesz bez żadnych "cud" tabletek :)

Gość gość
Nie ma cudownej tabletki, mówi Ci to kobieta która schudła kiedyś 40 kg i trzyma wagę. Zbilansowana dieta, dobre tłuszcze, dużo wody. Do tego ćwiczenia regularnie 3 razy w tym, np nordic walking, rowerek, basen. Zmienić przyzwyczajenia np. do sklepu po małe zakupy na nogach itp. Mi pomogło też białko po treningach, nie miałam po nim napadów głosu i zaspokajalo apetyt na słodkie. Powodzenia.

Gość gość
Tu na forum nie pytaj, bo zaraz zjawi się masa spamerów i tyle będzie z twojego tematu. Kiedyś brałam l-karnitynę, efektów nie było. Potem miałam jakieś typowe tabletki odchudzające (nie pamiętam już nazwy), które powodowały u mnie lekkie mdłości i niechęć do jedzenia. Trochę schudłam, ale to nie jest zdrowy sposób. Niestety, przy odchudzaniu nie ma dróg na skróty, a jedynie "krew, pot i łzy". Powodzenia.

Gość asiaaaa78
Obecnie nie mam czasu by chodziv na siłownię , Basem rzadko bo ... wstydze sie mojej wagi . Wiem ze nie ma tabletki dochudzajacej ale choc troche hamujacej łaknienie bo czasami zjadłabym konia z kopytami i niestety podjadam . Cwiczenia niestety tylko tyle co w domu . $0 kg schudłas , napoisz jak to zrobiłas i w jakim czasie ?

Gość Produkcja Suplementów Diety
Jest oczywiste, że są środki, które ułatwiają odchudzanie lub wręcz powodują błyskawiczne chudnięcie. Niestety jest tak, jak z dopingiem, to co działa, jest często bardzo niezdrowe. Odchudzający suplement jest wbrew definicji suplementów diety, bo są to skoncentrowane składniki mające efekt odżywczy lub fizjologiczny. Spalanie tłuszczu mimo dużego spożycia, lub zaburzenia wchłaniania niektórych związków, np. cukrów ciężko nazwać efektem fizjologicznym. Jedynie hamowanie apetytu można podciągnąć pod suplementację, ale są to środki zwykle nieskuteczne, bo działają na krótką metę. (moja strona : http://produkcja-suplementow-diety.pl)

Gość malutka658
Ja przyjmowałam suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem mega zadowolona bo do dnia dzisiejszego nie ma efektu jojo;) a już 6 miesięcy po ;) schudłam 40kg w 5 miesięcy !

Gość gość
Są suplementy i owszem tzw spalacze. Bralam przez 3 miesiace. I totalnie rozwaliłam sobie metabolizm. Tak, schudłam 20 kilo w ciagu 3 miesiecy ale kosztem zdrowia. I tak, bylam po prostu glupia przyznaje. Dlatego po drugiej ciazy zrzucalam kilogramy spokojnie, zdrowo poprzez diete ulozona przez dietetyka i odpowiednia ilosc ruchu. nazwy tego świństwa nie podam, pozatym zostal wycofany kilka lat temu choc w internecie mozna go kupic. Ale przestrzegam przed wspomagaczami, bo mozna sobie narobić sporo szkody.

Gość gość
Autorko moze sprobuj błonnika, ktory wypełnia zoladek wiec tym samym nie ma takich napadów glodu. Jest napewno zdrowszy od wszelkich tabletek, a jest sporo produktow, ktore go zawierają.

Gość agniecha891
Ja przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie mam złej opinii wręcz przeciwnie dla mnie to super tabletki prócz tego regularne posiłki i spacerki wieczorne!

Gość gość
Ja stosowałam kiedyś Piperyne forte reklamują że najskuteczniejsza ,100%pieprz cayenne na odchudzanie,niedość że nic nie schudłam to jeszcze ciągle mi się odbija tak niemiłosiernie nie umiem się tego pozbyć teraz wszystko przez te tabletki bo jak je zaczęłam brać to zaczęło mi się tak odbijać przez nie.Jeśli mam polecać to tylko i wyłącznie te tabletki , ja już tylko te stosuję i nie chcę żadnych innych waga z 70 kg na 60 kg spadła i pijcie dużo wody mineralnej.Te tabletki dają uczucie sytości i człowiek tak nie czuje głodu.Tu macie oryginalną stronę producenta nie kupujcie podróbek na allegro bo tam macie niższe stężenie składników. http://nplink.net/uLDsbzpO