Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość iówa26

jestem furiatką i złośnicą

Polecane posty

Gość gość iówa26

Pogubiłam się, jestem wredna małpa dla swojego faceta. Odbijam sobie swoj stan na nim. Nawet przypalona zupa porafi mnie wyprowdzic z równowagi...czuję sie beznadziejna, niepotrzebna i bezwartosciowa...jakis miesiac temu wywalili mnie z pracy:-( nawet niewiem z jakiego powodu..bo pracowałam dobrze. Potrafie rzucic czyms, zniszczyc cos...nigdy taka nie byłam. Mam hustawke nastrojow nie zwiazana z cyklem. Potrafie w jednej minucie plakac smiac sie i awanturac...boje sie tych wybuchów. Od kilku dni biegam,...czytam duzo o złosci dlatego prosze o pomoc...co moge zrobic by było lepiej?:-)

Gość gość
może masz gruczolaka przysadki mózgowej

Gość gość
Zakochaj się. Niedługo przyjdzie wiosna ;)

Gość gość
A czy to nie czasem przez to, że mąż mówi, że bardzo kocha i nie daje Ci d. :(? Ale do innego tez nie pozwala iść i dręczy codziennie urojonymi zdradami? :(

Gość gość
jakas choroba psychiczna cie dopadla :(

Gość gość
choroba psychiczna w postaci wyznan o milosci bez dawania milosci z formie fizycznej? :( moj mąż jest jak żona ktora urodzila dziecko i boli ja ciegle głowa oraz nie ma ochoty :(

Gość gość
przyznaj, że takie zachowanie może nawet najporządniejszego człowieka doprowadzić do złości, a nawet do furii? :(

Gość gość
moze psychiatra cos poradzi ?

Gość gość
Kaziu, Kaziu, Kaziu, zakooooochaj się ;) Miłość jest dobra na wszystko. I wszystko Ci wybaczy :) Trzymam kciuki !

Gość gość
psychiatra wytłumaczy męzowi, ze zdrady sa urojone i nie jest to powód przerywanie pożycie :( ? a wtedy wszystko sie zmieni i nie bedzie powtarzal jak zacieta płyta kocha..kocham...kocham..kocham tylko wreszcie cos zrobi w sypialni? :(

Gość gość
Do zakochania jeden krok. Jeden, jedyny krok. Nic więcej :) Nie wolno szantażować wrażliwych facetów. Trzeba dać im przestrzeń, żeby mogli postawić namiot. A na biwaku ? Będzie się działo.Oj będzie !

Gość gość
Aka, okej okej okej ...nie ma sprawy, ale tymczasm ja zakładam obcasy stuk stuk stuk ;) a potem wrócę na dobrą kolację jak już się odmuli z nicnierobienia ;)

Gość gość
Ale to chyba nie powinien mieć i za złe rozmów z innymi...przecież skoro nie chce...;)

Gość gość
12:13 do pracy, czy na zakupy ? Kup piwko ;)

Gość gość
Na zakupy ;) Próbowałam już wszystkiego...i ubrać się kusząco, i byłam miła - co u mnie jest raczej nienaturalne :D i dac mu skrawek nieba, a on tylko kocha, kocham, kocham, kocham i nic sie nie dzieje :( Jak gdybym miała jakieś macki niczym osmiornica :( Jak można tak ranić i mówić, że się kogoś kocha,a potem nie całować tej osoby i nie dotykać :(? To zlośliwe :O

Gość gość
21:21 to niechcący, przepraszam ;)

Gość gość
ja też niechący rozmawiałam z kolegą z pracy ;)

Gość gość
i też bardzo przepraszam ;) 3

Gość gość
12:21 O, i mamy punkt zaczepienia... "i byłam miła - co u mnie jest raczej nienaturalne" Naturalnie, że jest wrażliwy. Biedaczek :( Więcej uśmiechu ;)

Gość gość
ale jak tu się usmiechac jak meduza smutna? :(

Gość gość
12:25 phi, rozmowy służbowe się nie liczą... nie ma tej głębi ;)

Gość gość
12:26 zawsze można pomachać przezroczystą łapką, na zachętę

Gość gość
I w tym własnie rzecz, że się nie liczą ;) dlatego to żaden rywal i powód do zmartwien ;);)

Gość gość
pomachałam przezroczystą łapka, to podszedł chwilę mi sie poprzyglądał, już miał podejść bliżej, zaczerwienił się i ...przyszła wielka fala i go porwała. :(

Gość gość
a meduza chlip chlip chlip już prawie wyschła, aż niedługo się pokruszy :(

Gość gość
Morze łez wypłakał ! Zalało biedaka ;(

Gość gość
jest taki przystojny, te oczy tak błyszcza i tak ładnie się rumieni i juz idzie z tym "tortem" w moją stronę, a tu nagle bach i "tort" ląduje za oknem i chcę się rzucić na niego ...z wściekłościa, miłościa czy innym szaleństwem, a on mi na to: hola, hola, bo kolega z pracy dzwoni do Ciebie, to macki mi opadają aż do samej ziemi, a meduza płacze i nie ma z tego dzieci :(

Gość gość
to podaję mu gałąź, żeby go ratować, a on mi na to: bo klega z pracy...to zabieram gałaź myśląc: a może niech się trochę pomęczy ;) Ale potem taki scisk w sercu: nie, lepiej podam mu swoją mackę, a on na to: to już wolę się utopić :(

Gość gość sylwia
A ja powiem tak te problemy które ty masz to guwniane problemy.Ja np miesiąc temu zwolniłam się z pracy przez męża który w środku nocy o 2.30 nie przyjechał po mnie i kazał mi isc z buta 10 km bo mu sie spacć chciało.Pracowałam na nadgodziny od 22do drugiej..dojazd z przesiadką wiadomo w środku nocy autobusy nie jezdzą.Te nadgodziny 100%płatne to do wypł w wys 1280 + ze dwie soboty i ze 2 trzy razy po 4h to dużo.Jak lodówka pełna za moje pieniądze to dobrze ale jak miał po mnie przyjechać odebrać z autobusu 10 km od domu to już nie.Ja wydaje wiecej na jedzenie niż on.Całe swięta i prezenty z mojej pensji bo on na wszystko skąpi i tylko payrzy na moje.Pamiętam jak nas głodził kiedy nie miałam jak dzieci zostawić.Wiesz co to głód?wiesz co to przemoc..?co to najgorsze wyzwiska?odmawianie wezwania lekarza?ja niałam żebra połamane a on nie zawiozł mnie na pogotowie.Parokrotnie chciał zrobić mi krzywde na oczach dzieci.Rozjechać mnie chciał ostentacyjnie _na co mam świadkow.Wykrzykiwał" ty taka i owaka bo cie rozjade"Prezenty pod choinke za moje ..mikołaj za moje..lodowka pełna za moje..nadgodziny i soboty zapinkalałam wstając o 4 rano zeby wypłata była ..żeby dzieci ubrać i nakarmić..A on co .tylko problemy robi .Nie wiesz co to problemy ja żyję z psychopatą 18 lat.I od 20 lat sie nie zmienił.Do abotrcji zmusał wesele rozwalił 4 dni przed.Jednego słowa przepraszam.Z dzieckiem nawet do lekarza nie chce nas zawiesc ja nie mam prawka wszedzie rowrrem zima deszcz mróz .Niejedna to już by w wariatkowie wylądowała a ja musę z tym gnojem żyć i patrzeć jak lata za k*****i.

Gość gość
Po czym w ostatniej chwili łapie mnie za macke i mowi: i tak Ci nie wierzę...