Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimky

czy on jest psychopata

Polecane posty

Gość Pimky

poznalam jakis czas temu faceta, ktory jest mna najwyrazniej zainteresowany, ale jest kilka sygnalow, ktore mnie niepokoja. Mieszkam w DE, a on jest Niemcem. Ma 33 lata i nie utrzmuje kontaktu z rodzina. Wigile spedzil ze swoimi 2 kotami jedzac zestaw z KFC. WTF? Pozniej wyszedl z 2 kolezankami do klubu. Nie ma znajomych oprocz swojego szefa i kilku lesbijek, ktore sa od niego jakies 10 lat mlodsze. Rozumiem, ze tym dziewczynom imponuje towarzystwo starszego faceta, ale on i lesbijki? To tak jakbym ja miala tylko kolegow homoseksualistow. Dlaczego on nie ma zadnych kumpli? Ma dobra prace i wydaje sie inteligentny, ale cos tu nie gra. Prawde mowiac ja nie jestem juz nim zainteresowana. Czy ktos spotkal sie z czyms takim? Moze powinnam calkowicie z nim zerwac kontakt.

Gość gość
Dlaczego interesuje Cię osoba którą nie jesteś zainteresowana ?

Gość gość
no z tymi lesbijkami to troche dziwne,natomiast wigilia bez rodziny i zarcie z KFC to normalne u Niemcow.u nich nie ma przymusu swiat z rodzina.mieszkam w Niemczech rowniez.

Gość Pimky
interesuje mnie, poniewaz chce ze znajomymi wyjechac na urlop i on mialby jechac z nami. Nie wiem czy powinnismy go zabierac. Zwyczajnie boje sie, ze np. jest chory psychicznie i wykreci jakis numer. W tym tygodniu chcemy zarezerwowac bilety. Moi znajomi twierdza, ze przesadzam.

Gość gość
Nic nie wskazuje na jego chorobę psychiczną, raczej na to, że jest gejem. :D

Gość Pimky
Nie jest gejem. Byl w jakims zwiazku. Ale ubiera sie jak gej. Ponadto potrafie rozpoznac jak facet jest mna zainteresowany. A on jest.

Gość gość
Gej na bank.

A dlaczego psychopatą? Może po prostu a. jest ateistą i nie obchodzi świat, b. jest typem samotnika. Wielka szkoda, że trafił na taką głu... babę.

Gość Pimky
jakby byl typem samotnika to nie mialby kolezanek. marekgrzybak, a jakich ty masz znajomych? masz same kolezanki 10 lat mlodsze czy kilku kumpli, z ktorymi mozesz wyjsc na piwo? I jeszcze te koty, ktore on nazywa wrecz swoimi dziecmi. One lepiej jedza niz niektorzy ludzie.

Gość gość
autorko,jak dlugo zyjesz w Niemczech? chyba niezbyt dlugo,albo po prostu jeszcze nie pojelas,ze wiekszosc Niemcow to ateisci nie maja cisnienia na dzieci-bo tak wypada...to nie katoland,wiec w Niemczech mozna miec smialo psa zamiast dziecka i nikogo to nie dziwi.

Gość Pimky
mieszkam 4 lata w DE. Wiem, ze nie ma cisnienia. Nawet mi sie to podoba. Mam rowniez niemieckich znajomych i wszyscy wyjechali na swieta do rodziny. Ale juz zostawmy temat swiat i zwierzat. On nie ma kolegow. Nie wydaje wam sie to dziwne? Nie stara sie tego zmienic. Ja po przyjezdzie do DE tez bylam sama i zaczelam szukac ludzi, z ktorymi mozna spedzac czas. Okazalo sie, ze jest sporo przyjezdnych z innych czesci Niemiec/krajow, ktorzy tez chcieli nawiazac kontakt z kims zeby pogadac czy wyjsc gdzies. W pracy tez poznalam znajomych. A on siedzi w domu z tymi kotami.