Zaniepokojona9 0 Napisano Grudzień 28, 2015 Od prawie tygodnia nie mam okresu, nigdy nie współżyłam, z powodu młodego wieku, 16 lat, chłopak dotykał mnie w miejscach intymnych, czy mogę być przez to w ciąży? a jeśli nie to dlaczego nie ma okresu? bardzo się niepokoję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaniepokojona9 0 Napisano Grudzień 28, 2015 znaczy prawie tydzień mi się spóźnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella 86 Napisano Grudzień 28, 2015 Jeśli nie współżyłaś to na 100% nie jesteś w ciąży, a od dotykania się nie zachodzi. :D Przyczyna musi być inna. Jeśli w ciągu kilku dni nie dostaniesz okresu, udaj się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaniepokojona9 Napisano Grudzień 28, 2015 Dziś zaczęło mi bulgotać w brzuchy, okresu nadal nie dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2015 Marne prowo dziewczynko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2015 Więcej inwencji to może ktoś sie nabierze. Nigdy nie czytalam wiekszych bzdur! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach