Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 twarzy greya

Polecane posty

Gość gość

Gdy pora z pierwszy obejrzałam film 50 twarzy Greya nasunęła mi się na myśl jedna kwestia, – że moje życie jest nudne i już nigdy tego nie zmienię. Mam męża dziecko. W tym roku skończyłam 28 lat. Ale nudzi mnie moje życie. Powiem szczerze gdyby w moim życiu pojawił się ktoś taki jak Christian Grey i był by mną zainteresowany bez ogródek od razu i bez przemyśleń opuściłabym męża i dziecko. By poczuć coś takiego z takim mężczyzną - tak i nie miałabym żadnych wyrzutów sumienia. A co wy myślicie o tym czy również poczułyście się po obejrzeniu tego filmu jakby nic niezwykłego w waszym życiu nie miało się już wydarzyć? Bo ja poczułam się smutno!!! :(

Gość gość
Trzeba było nie wychodzić za mąż.

Gość gość
Ta seria promuje syndrom sztokholmski

Gość gość
Nie, grey to porażka. Moj fajniejszy, nawet po 10 latach :)

Gość gość
sex z mężem nie sprawia mi dużo przyjemności dlatego o tym myślałam, mam za sobą już dwa skoki w bok ale były to raczej drobne romanse na delegacji w pracy. Teraz marze o tym by stworzyć związek z kimś tak sexownym jak Grey. Tak jak mówiłam byłabym skłonna opuścić męża i dziecko dla kogoś takiego tylko problem polega na tym że tak sexowni mężczyźni nie istnieją a przynajmniej nie w mojej okolicy.

Gość gość
Grey nie ma nic wspólnego z bdsm. Kręci cie facet z hajsem i tyle.

Gość gość
A ja wrecz odwrotnie,widzew Greyu mojego meza a w mezu Greya