Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka87

Czy jest szansa na ciążę?

Polecane posty

Gość Hanka87

Pomozcie mi bo nie wiem co myslec! Tabletki już długo biorę,ponad dwa lata, w drugim dniu nowego blistra uprawialam sex ale jakoś po 8 dniach od stosunku wzielam jedna tabletkę 8h później i zaczęłam plamic chyba przez to przez tydzień jakoś. Skończyłam opakowanie, dostałam krwawienia z odstawienia ale było trochę mniejsze niż zwykle (może przez to ze wcześniej plamilam) zrobiłam test ciążowy z porannego moczu w dniu kiedy zaczynałam brać kolejne opakowanie (27 dni od stosunku). Czy wynik negatywny -była jedna kreska - jest wiarygodny i mogę być spokojna?

Gość Hanka87
Kurde strasznie się boję że jestem, cały czas w okropny stresie żyje przez to... Nie wiem czy to od tego napięcia non stop już mam wrażenie że mnie jakoś dół brzucha w środku pobolewa (jakby taki ciągły lekki skurcz) i do tego że jakoś śluzu mokrego mam dużo i czuję wilgotność pochwy... To mogą być jakieś objawy? Biorę już kolejne opakowanie, w połowie jestem, dużo czasu minęło a ja dalej jakieś schizy...

Gość gość
jak dalej sie martwisz to zrob test z krwi

Gość gość
Nie ma szans na ciaze znam się dobrze bralam tabletki lata zaufaj mi nie ma szans zapomnij o tym i żyć spokojnie dalej