Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety 30lat dużo na siebie wydajecie

Polecane posty

Gość gość

? Na ubrania, kosmetyki, przyjemności. Pytam bo mi sie rzadko kiedy udaje cos zaoszczedzic. Chyba nie umiem planowac budzetu ;/ Ale nie moge tez chodzic zaniedbana, bo jak mnie beda oceniac ludzie w pracy np. poza tym sama ze soba lubie sie dobrze czuc. Kiedys podsluchalam pod biurowcem wypowiedz jakiejs obcej dziewczyny, jak mowila do kolezanki: "gdyby nie pomoc rodzicow, to bym pod mostem byla"

Gość gość
mało, bo nie pracuję, a kosmetyków to jak najmniej, jednak ubrania i buty bardzo lubię, sporo też idzie ns książki (jak coś zarobię na czarno).

Gość gość
kilka tys na miesiąc..?

Gość gość
Wydaję kilka stów miesięcznie, chociaż nie nazwałabym tego potrzebą, tylko chęcią wtopienia się w tłum koleżanek z pracy. Nie chcę odstawać, wyróżniać się zdefasonowanymi ciuchami czy starymi butami. Robię też staranny makijaż, więc na kosmetyki też idzie kasa, no i na dobre perfumy. Wydaję za dużo, ale i tak ciągle mam wrażenie, że daleko mi do firmowej "czołówki", co ciekawe, najlepiej ubrana dziewczyna otwarcie przyznaje, że ma kasę od rodziców i faceta.

Gość gość
No tak, ja nie mam faceta i nie zanosi sie, rodzice malo zarabiaja, ja mam 3,5 netto ale co to jest. Oplacisz mieszkanie itp. Jak wydasz na siebie, to juz nie masz oszczednosci na "czarna godzine". Do d**y z takim zyciem. Nawet ubrania z sieciowek kosztuja 100zl per szmata.