Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozterce

Czy powiedzieć o tym żonie?

Polecane posty

Gość wrozterce

Moja znajoma z jednego z portali społecznościowych przysyła mi swoje nagie zdjęcia, pisze sprośne maile a ostatnio zaczęła mi wysyłać filmiki jak zabawia się wibratorem. Nie wiem jak daleko się posunie i dlatego zastanawia, się czy nie uprzedzić żony.

Gość gość
Na razie daj spokój nie mów

Gość gość
nie mów tylko trzep;)

Gość paradygmat
moja znajoma posuwa sie bardzo blisko. jak posuwa sie daleko to drudno.

Gość gość
Hmm cięzkie to. Jak nie powiesz i ona to znajdzie(różnie bywa), to bedzie nieciekawie. Prowokujesz tą znajomą?

Gość wrozterce
Raczej nie prowokowałem, ale jeszcze w czasach kawalerskich sypiałem z nią.

Gość gość
A podeslesz filmiki na @

Gość gość
lepiej powiedz,tak na wszelki wypadek

Gość wrozterce
gość dziś Takich rzeczy nie zrobiłbym nawet wrogowi. Jak nie widziałeś jak kobieta używa wibratora, to są na to odpowiednie strony. Zapytaj wujka Google

Gość gość
A nie mozesz tej znajomej poblokować?

Gość wrozterce
gość dziś Niestety pewne rzeczy trudno wytłumaczyć kobietom. Stąd moja rozterka

Gość gość
I ty utrzymujesz z nia kontakt ? Durny jestes juz przy pierwszym jagim zdjeciu zona powinna wiedziec a ty to uciac

Gość wrozterce
gość dziś Niestety dałem jej prywatny adres mailowy.

Gość gość
No to nieciekawie, jako żona nie byłabym z tego zadowolona, i fakt cięzko coś takiego wytłumaczyc kobiecie. Żona od razu pomyśli, że prowokowałeś znajomą.

Gość gość
A jak reagujesz na te maile? Dałeś jej wyraźnie do zrozumienia, że sobie ich nie życzysz?

Gość wrozterce
gość dziś Własnie czekałem na opinię kobiet. Czyli odradzasz?

Gość gość
pomyślałabym ze mnie mąż zdradza i bym go zostawiła

Gość wrozterce
gość dziś Odpisałem jej kilka razy, ale nie zachęcałem jej by to robiła. Może niepotrzebnie napisałem kilka komplementów.

Gość gość
wrozterce dziś O właśnie, jak reagujesz na te maile? Pisałes jej, że ma przestać? Masz kontakt z ta kobietą tylko mailowy, czy się również widujecie? Ona jest z kimś? Wiesz co, ani nie twierdzę, żebyś powiedział i również nie uważam, że taka tajemnica, to coś dobrego. Ale jako kobieta, wiem, że cięzko by mi było uwierzyć, że tamta wysyła, od tak filmiki z tym, jak się masturbuje. I dlaczego akurat Tobie?

Gość wrozterce
gość dziś [22:11 Spałem z nią, ale wtedy jeszcze nie znałem swojej żony. Ja jej swoich zdjęć nie wysyłałem. Nie wiem jak można byłoby to potraktować za zdradę?

Gość gość
Komplementowałeś ją? No to już leżysz.

Gość wrozterce
gość dziś Nie spotykam się z nią. Nie widziałem jej osobiście kilka lat. Te fotki, nie wspominając o filmikach, bardzo mnie zaskoczyły. Może powinienem od razu inaczej zareagować.

Gość gość
skoro takie coś robisz za plecami zony, to moze pomyśleć cokolwiek i w ogóle bym jej sie nie dziwiła, zwłaszcza ze kiedyś z nia sypiałeś. Zlikwiduj tego maila i już. Bez jaj dorosły facet i nie potrafi zakończyć znajomości, no chyba ze zależy ci na jej utrzymaniu.

Gość gośćAliasy
W poczcie na WP.pl mam oprócz adresu podstawowego, którego nikomu nie ujawniam, możliwość tworzenia sobie 5 adresów dodatkowych. Mogę je usuwać i tworzyć nowe. Gdy piszę emaila to mogę sobie wybrać "spod którego" aliasa piszę i tylko tyle o mnie adresat wie. Tak samo, gdy w jakikolwiek sposób komuś podaję adres, to tylko aliasowy. Gdy zechcę przerwać kontakt, albo za dużo spamu już na ten adres przychodzi, to go kasuję i cześć, piszcie sobie w próżnię! Świetne szczególnie przy zakupach internetowych. Sądzę, że WP.pl nie jest jakimś wyjątkiem. Pewnie są też inne poczty z aliasami.

Gość gość
durne prowo kafeteryjnego prawika, pod które inne prawiki jadą na ręcznym, a wy naiwne odpisujecie :0 głupiutkie z was gąski :o

Gość gość
Nie widujesz się z nią, a te komplementy, to odnośnie jej ciała? To teraz tak, radzę usunąć WSZYSTKO, a nawet jak trzeba utworzyć nowego maila. Przestań jej odpisywać, wszytsko od razu kasuj. Jesli żona zobaczy, że komplementowałeś inną kobietę, to podejrzewam, że załapie jakieś kompleksy. Ta kobieta jest realna, masz z nią kontakt, możesz się z nią zawsze spotkać. Ona nabierze podejrzeń.

Gość wrozterce
Niestety nie jest to prowokacja, ale pomysł z likwidacją adresu jest dobry i tak zrobię. To chyba najlepsze wyjście.