Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się ludzi...

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata. Nigdy nie miałam chłopaka. Nie mam dużego grona znajomych. Nigdy nie byłam specjalnie lubiana. Miałam kilka koleżanek, z których wszystkie poszły swoją stronę. Już nic nas nie łączy. Zawsze byłam nieśmiała. W podstawówce był taki chłopak, który znęcał się nade mną psychicznie. Nikt mi wtedy nie pomógł, ja bałam się chodzić do szkoły. Zamknęłam się w sobie. Boję się teraz ludzi. Mam żal do rodziców, że nie pomogli mi, że nic nie zauważyli. Jestem teraz na studiach i czuję, że wybrałam zły kierunek. Wogóle czuję się niezaradna życiowo patrząc na ludzi w moim wieku z mojego otoczenia. Czuję się głupia, wszystko zapominam czego się nauczę. Nie potrafię rozmawiać z ludźmi, dystansuję się, jestem zamknięta. Nie wiem jak się mam zachowywać. Boję się mówić cześć gdy kogoś mijam, nie odzywam się bo boję się, że ktoś mnie nie chce słuchać. Daczego czuję się taka przegrana? Wkoło ciągle zauważam ludzi towarzyskich, zaradnych, mających przyjaciół, w związkach. Tylko ja zawsze sama. Zawsze byłam nieśmiała, ale dopiero teraz, gdy trzeba być odpowiedzialną i dorosłą zaczyna mi to doskwierać. Moja młodsza siostra lepiej radzi sobie niż ja. Mam dość takiego życia.

Gość gość
chyba czas bym się puściła?co Wy na to?

Gość gość
huuuj nas to obchodzi i ta banke w ktorej zyjemy zwaną niebem . mamy w d***ee twoj problem i skoncz juz szukac wspolczucia . jestes kobietą czy dzikim zwierzeciem? zadbaj o siebie poczytaj ksiazki. k****a zrob cos jak ci ten internet mozg psuje. pozdro 600 jak bedziesz potrzebowała kogos kto ci wylize c**eczkeee albo poczestuje k*****m 18 cm to pisz na kosela.69@o2.pl jestem młody i przystojny okolice torunia

Gość gość
mam tak samo:(

Gość gość
czas,moja mama juz miala 2 krasnali w tym wieku:-D

Gość stulej84
przeczytałem: biorę do buzi...

Gość znany gucio
niestety autorko świat jest bardzo brutalny obecnie a ty jesteś osobą wrażliwą, dlatego unikaj nałogów bo łatwo w nie wpadniesz. co do reszty, nie jesteś sama, takich ludzi jest teraz coraz więcej, miliony. jak chcesz pogadać to podaj gg, będe sprawdzał ten temat z 2 dni jeszcze to zobacze czy się odezwiesz, mam nadzieje że się uda z kontaktem

Gość gość
to forum jest dla schizoli :D

Gość gość
nie posiadam GG

Gość gość
skad jestes?

Gość gość
A jak wygladasZ? Chodzi mi o to czy uwazasz się za atrakcyjną czy nie atrakcyjna kobietę, bo może twój stan jest spowodowany tym , ze uwazasz się za brzydką, może masz nadwagę i dlatego tak ciężko ci w kontaktach z ludźmi

Gość gość
gość dziś nie posiadam GG xxxx to ściągnij i zrób numer, jaki problem?

Gość gość
Ten znowu z tym GG, zrozum ze ludzie nie chcą z toba pisać wiec ci mówią ze nie mają. Ile numerów juz wyludziles?

Gość gość
Uważam siebie za atrakcyjną osobę. Jestem ładna, szczupła, wysoka.Często jestem podrywana, ale zawsze coś nie tak jest. Wiem, że podobam się koledze z roku. Ciągle próbuje mnie podrywać w tym sensie, że patrzy się na mnie, łapie mój wzrok, niby przypadkiem dotyka, słyszałam przypadkiem, że mu się podobam. (dłuższa historia) Ale kiedy ma okazję żeby ze mną pogadać to wtedy się nie odezwie i ignoruje mnie. Nie wiem jak mam się zachowywać. Łatwiej byłoby nam gdybyśmy ze sobą rozmawiali, a nie tylko gapili się na siebie.

Gość daj mu już doopy
daj mu doopy i pozbędziesz się kompleksów, nie udawaj zakonnice, szpare masz mokrą i włochatą i potrzebujesz bolca i orgazmów, a ty się patyczkujesz z sobą jak z jajkiem, żyj dziewczyno nim ci życie przeleci przez palce i tylko stara doopa zostaniesz

Gość gość
nie wiem po co właściwie tutaj to napisałam, chyba własnie tylko po to aby się nad sobą poużalać

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
a czy to ma jakieś znaczenie skąd jestem?

Gość gość
Potrzebujesz 2 osoby sama sobie nie poradzisz z tymi problemami

Gość gość
za bardzo się dystansuję do ludzi i oni tak jakby dystansują się do mnie... błędne koło ... Potrafię być towarzyska i rozmowna, tylko musze czuć się swobodnie wśród ludzi z którymi przebywam