Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci wy macie

Polecane posty

Gość gość

potrzebe tylko bzykać kobiete czy spać obok niej też? czy bzykać i nie wiedzieć nawet jak wygląda?

Gość gość
ja tego nie rozumiem czuje się samotna. Do bzykania są chętni a ja mam potrzebe bliskości, sojuszu, zrozumienia, wzajemnej troski ... :(

Gość gość
widziałam dziś w sklepie jak chłopak przyniusł coś Pani pokazać chciał to znaczy chciał coś dać od siebie i sprawdzić reakcje to było takie miłe a ja spotykam się z chłopakami to każdy chce głównie jednego nie czuje żeby byli mi bliscy. Czuję się samotna :( Jak zasłużyć na głebsze uczucie?

Gość gość
Opowiem Ci historię z mojego życia, która pokazała mi jak rozpoznać normalnego faceta. Otóż.. spotykałam się z niejednym facetem, szukałam takiego jak Ty - czułego, mądrego faceta, który oprócz pokazania mi swojego siusiaka który co on nie potrafi ma do zaoferowania coś więcej. No i kiedy dochodziło do spotkać za każym razem faceci podczas rozmowy łapalimnie za udo ( to nie jest śmieszne i wymyslone ). Wychodziło to spontanicznie ( niby) np w trakcie rozmawiania nawet o głupiej pogodzie czy jedzeniu i tak kilka raz. Nie patrzyl mi w oczy, raczej unikał tego. Na koniec spotkania było zawsze to samo- czyli propozycja uprawiania seksu.... zawinęłam się na pięcie i prędko ruszałam do domu, po drodzę oczywiście płacząc. Zastanawiałam się co ja takiego robie xle, ze faceci chca się tylko ze mną kochac. Potem przez pół roku dałam sobie spokoj, poki kolejnego nie poznałam. Znów gadka szmatka, ale... coś jednak było inaczej. Podczas rozmowy patrzył mi w oczy, nie łapał mnie za udo, a na koniec randki czy nawet w polowie nie było nawet wzmianki o seksie czy propozycji. Potem tych randek było kilka i ani razu tych dziwnych podtekstów które dały by mi znać, ze to ten sam typ co inni. I tak mijały tygodnie, miesiące aż w końcu zostalismy parą. Rada ode mnie ? Musisz wyłapywać znaki, które świadczą o tym czego facet od Ciebie chce. Takie znaki niby śmieszne, ale uwierz mi - czasami wiele przynoszą.

Gość gość
ja zawsze opowiadam, ze najbardziej chcialbym obudzic sie kolo niej rano, tylko przytulic sie, bez seksu. i co? one nie wytrzymuja, jest seks, a ja budze się koło niej rano, he he :)