Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

Fajne papierosy?

Polecane posty

Mam ładniejsze paznokcie od twoich, co do fajek kiedyś bym takie z chęcią zajarał i się pławił w dymie ale to już nie ja i zdrowie nie te.

Najlepsze fajki ever. Wszystkie fajki z supermarketow maja substancje uzalezniajace te nie maja. Jesli myslisz ze fajki to syf to zajaraj sobranie

Gość gość
fajne też bym se zajarała

Gość gość
Ruskie fajki, można kupić w chorwacji, drogie nie są

w polsce ich nie ma :/, pytalem, nawet dunhille wycofali. Jeszcze dunhille musze spalic i ogolnie to sobie djarumy palilem ostatnio ale nie mieli w sklepie, wiec mam sobranie xD. Super fajeczki, djarumy maja jakis syf w sobie, ale cherry maja super gozdzikowy papier wokol filtra, sa ciensze i mniejsze, bardzo duzo smoly w sobie maja a jednoczesnie sa bardzo slabe, tak ze trzeba zapalic 2 zeby sie napalic. Z tymi sobranie to jest tak, ze w tej paczce sa papierosy ktore wygladaja jak setki wiec sobranie nie zaluje papierosow klientow, po jakims 40% wypalonym mam juz dosyc, i pierwszy raz mialem tak, ze jak bylem dzisiaj z kumplami to trzymalem papierosa w rece i w ogole nie musialem palic, bo w ogole nie wplywa na mnie ten papieros na moj mozg, tak jak te wszystkie, co sa w sklepach zwyklych i marketach. Te zwykle biale maja w sobie jakis syf, ktory powoduje, ze chce palic nastepnego papierosa i nastepnego i nastepnego, to mnie doprowadza do choroby nikotynowej, a z sobranie mam tak, ze wypale, dostarcze organizmowi nikotyne i nic wiecej, w ogole sie nie mecze psychicznie przez papierosy, po prostu cos cudownego mnie dzisiaj przez te papierosy spotkaly, tak sie pieknie pali te fajki ze szok, normalnie szok :D.

tak wygladaja jak zrobilem zdjecie u mnie w pokoju :D. Drogie sa, bo £11,45, ale warte swojej ceny, starcza mi na jakies 4 dni, bo z tymi fajkami to jest tak, ze pale kiedy chce sie rozkoszowac papierosem i kiedy chce sobie umilic czas, bo uwielbiam palic, a nie bo musze, bo inaczej moj mozg sie meczy. Lepsze sa te papierosy od jointow moim zdaniem. Nie palilem nigdy holenderskiego stuffu z coffee shopu, ale palenie tych papierosow to cos, co nigdy mnie nie spotkalo, nawet jak palilem djarumy w 2013 za 16,70 za paczke w polsce, z polskiej trafiki. Palenie to nie syf, to co sprzedaja to syf.

A co jest najlepsze. Zakochalem sie w tych papierosach chyba. Moge dym trzymac w plucach i nic sie nie dzieje, moge sie tym zaciagac jak chce nic sie nie dzieje, a zwykle takie jak np mayfair angielskie albo polskie viceroy albo zwykle marlboro czy lmy, albo camele, to po paru buchach juz mi sie rzygac chce kaszel, a te fajki to taki syf ze nawet jak rzygam to zaraz chce palic nastepnego, bo tam jakis syf dla szczurow daja do tych papierosow doslownie, tak mysle. A sobranie to w ogole mnie nie uzaleznia, doslownie pale i moj umysl jest czysty, nie tka jak po tych masowkach. Nie czuje w ogole, zeby moje gardlo sie szkodzilo, owszem troche mnie jakby szczypie jak polykam sline, bo wypalilem tych sobranie dzisiaj z 8, a wiadomo ze carbon monoxide i tar w nich jest, po 8g jakos, chyba dwutlenek wegla i smola, to wiadomo. A w ciele czuje, ze mi sie organy wedza a nie uszkadzaja. Pluca dostaja po d***e, szybsza reakcja oddechu jest jak sie zaciagam i trzymam w plucach nic wiecej. Po prostu, prawdziwy papieros. ;) Filip approved, high quality product

Gość gość
Polecam psychiatrę

tobie polecam strzal w leb bo niedlugo takich jak ty, s****w co nie wiedza po co jest mozg, zastapia roboty i nie bedzie z ciebie pozytku