Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o starszych kobietach, które robią sie na licealistki?

Polecane posty

Gość gość
a w jakim przedziale wiekowym jest taka starsza kobieta i jak wygląda taki licealny wygląd? bo z tego co zuważyłam, to licealistki się właściwie ubierają jak stare baby. i trochę nijako.

Gość gość
Nie wiem czy te starsze ubierają się aż tak niegustownie, jak te niby ... licealistki.

Gość gość
Rozpuszczone spalone blond kudly, mlodziezowe ciuchy itp., makijaż krechy

Gość gość
makijaż "kreski" jest popularny wśród kobiet w każdym wieku. blond włosy tym bardziej. i co to są młodzieżowe ciuchy?

Gość gość
'Rozpuszczone spalone blond kudly, mlodziezowe ciuchy itp., makijaż krechy' Ja jako licealistka nie wyglądałam jak wyżej opisany potwór. Mam 37 lat i ubieram się różnie, zawsze odpowiednio do pogody i okazji. Reszta mnie wali. Mam chęć założyć trampki, dżinsy rurki albo spódnicę przed kolano, top na ramiączkach - zakładam. Młoda jestem, wyglądam normalnie.

Gość gość
Młoda już nie jesteś....

Gość gość
młoda jestem 37 lat :-D może dla siebie jesteś dla ogółu to stara baba jesteś i tyle

Gość gość
co to są młodzieżowe ciuchy?

Gość gość
37 to stara baba. Młoda to taka do 27 lat.

Gość gość
Oczywiście, że jestem młoda, zdanie jakichś tam przypadkowych idiotek z neta lata mi koło mojej młodej, zgrabnej d**y.

Gość gość
ja tez mam 37 lat i czuję się młodo,tak jak poprzedniczka. A to że 17 latki uważają mnie za starą to normalne,ja też mając naście lat myslałam że 30+ to juz starośc i zgredztwo :P

Gość gość
powtórzę pytanie. co to są młodzieżowe ciuchy?

Gość gość
mysle ze to fajnie:-) chetnie bym taką przeleciał:-P

Gość gość
Ja się czuję młodo, bo jestem młoda. Mam dopiero 37 lat, statystycznie mam przed sobą prawie 50 lat życia. Trzeba być debilem, żeby młodych ludzi przed jeszcze przed 40tką nazywać 'star*****i' :D :D

Gość gość
ta star**** z 10;41 przynajmniej szczerze napiasała,oczywiście można się czuć młodym mając i 70 lata ale czuć,a nie być -:

Gość gość
po co dyskutujecie z idiotkami z gimbazy ? :D

10:41 Jesteś stara i chamska. Honoru nie masz za grosz, nie potrafisz się poddać naturalnemu upływowi czasu i zestarzeć z godnością. Z jednej strony zmarszczek na ryju ci przybywa a z drugiej zafarbowany włosy. Nawet nie wiesz jak to komicznie wygląda.

Gość gość
ja też bym przeleciał taka starą babę ale jednorazowo dla odmiany i sprawdzenia jakie maja ciała takie podstarzałe dziunie i na co jej stać w łóżku

Gość gość
Dziewięćdziesiąt dwa - tobie się morda pomarszczy szybciej niż innym, łajzo przez to że już teraz masz starcze poglądy. 'Starzeć z godnością' - mówi do 37 letniej kobiety :D Weź koło i yebnij się w czoło pokrako intelektualna :O

Gość gość
ty dziewięćdziesiąt dwa powinnaś zdechnąć już jutro żeby niepotrzebnie nie zatruwać planety

Gość gość
Takie stare 'dziunie" mają ciała jak sflaczałe i porozciągane zwieracze,każdy młody musi takiej spróbować żeby docenić to co młode

Gość gość
92, właśnie się popisałeś wyjątkowym buractwem :) milcz, wstydu sobie oszczędź

Gość gość
mam 50 lat życia przed soba :D Co z tego, po 50 jest koniec życia. Teraz to twój ostatni moment na dzieci.

Gość gość
faceci zaś w tym wieku mają już zmarszczki, brzuszki piwne i ryjki typowych januszy. naprawdę, jest się czym zachwycać.

Gość gość
majac 37 lat to niestety nie jest sie mlodym,jest sie dojrzałą osoba po ktorej widac juz latka,rysy twarzy tez nie te co u mlodych dziewczyn,3 lata i 40 na karku,mloda kobieta to taka do 25-28 lat i wiekszosc w Polsce ludzi to powie,ale mlodo można sie czuc majac 50 na karku jak moja kolezanka a z wygladu ma 60 :-)

Gość gość
porozciągane zwieracze i sflaczałe ciało to ma twoja matka, kjerwa co ją miał cały powiat. Nie porównuj wszystkich kobiet do niej, ścierwo

Gość gość
Jeżeli będziecie mieli okazję poskakać na takiej starej babie to proponuje nastawić się na sex analny bo dopochwowy jest gorszy niż samogwałt