Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście pomyśleli???

Polecane posty

Gość gość

O dojrzałym facecie, który niemal tydzień po rozstaniu z kobietą już bzyka inną???? Na domiar złego 20 lat młodsza od siebie małolate z sąsiedztwa.

Gość gość
Co myślę? Myślę ze to jakiś bzz bzz bzzzzykacz ten twój fagas.

Gość gość
Ja też uważam że gość musi być zwykłym *****czem, nic więcej, bo chyba raczej żaden poważnie myślący facet, tym bardziej dojrzały nie zachowa się w ten sposób.

Gość gość
bym pomyślała, że to jakieś kompletne zero i nie zawracałabym sobie więcej takim głowy, bo brzydzą mnie takie stare zboczeńce; szkoda tylko tych głupich dziewczyn, które dają doopy takim oblechom, nigdy tego nie rozumiałam, ale pewnie z jakiejś patologicznej rodziny, takie dziewczyny szukają miłości zwykle nie tam gdzie trzeba, u zwyroli i zboczeńców

Gość gość
On ma na dzień dzisiejszy 41 lat, ale wygląda na znacznie mniej, jest przystojny i zadbany dlatego pewnie to wykorzystuje, szkoda tylko że w taki sposób:-( a co do tej dziewczyny, to był podobno jednorazowy epizod bo inaczej tego nie nazwe, laska jest z gatunku dziewczyn pozbawionych delikatności i klasy.

Gość gość
k****arz i tyle!!!!!!

Gość gość
Pomyślelibyśmy że to absolutnie nie jest kandydat na partnera.

Gość gość
Osoba, która kieruje się własnymi rządzami, a nie rozsądkiem. Biedna, głupia dziewczyna, którą teraz wykorzystuje. Ciekawe co ona sobie mysli, a może nie potrzebnie się lituję.

Gość gość
Myślę, ze takie dziewczyny nie znają pojecia wstyd i jakiekolwiek poczucie własnej wartości no bo która młodziutka dziewczyna pójdzie na całość z facetem który mógłby być jej ojcem, w dodatku mieszkającym jak pisze autorka po sąsiedzku?

Gość gość
U facetów jest trochę inaczej niż u kobiet, facet na początku może czuć ulgę po rozstaniu i czuć się wolnym (nawet jeśli to on został porzucony), więc będzie chciał to odreagować z pierwszą lepszą... natomiast z czasem może pojawić się cholernie silna tęsknota za kobietą z którą był, zaczyna się zastanawiać dlaczego, co by było gdyby i zaczyna cierpieć, czasem trwa to bardzo, bardzo długo. Kobiety natomiast bardzo przeżywają początek rozstania, a chwilę potem bawią się z innym na całego. A co do pytania z tematu... skoro facet jest wolny, to ma prawo robić co tylko zechce i nie tobie go oceniać.

Gość gość
Po co mi to wiedzieć???? hmm ponieważ mnie rzucił tak z dnia na dzień i mnie to bardzo mocno zabolało. Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
A co w takiej sytuacji można pomyśleć? był wolny a wiec mógł sobie robić co chce i z kim chce, a le z drugiej strony jakby na to spojrzeć to niezły bawidamek z tego gościa.

Gość gość
Pierwsza myśl? Ze miedzy nimi było juz cos wczesniej i to przypieczetowalo koniec związku. Bzykał ją wcześniej na 90%

Gość gość
gość dziś Pierwsza myśl? Ze miedzy nimi było juz cos wczesniej i to przypieczetowalo koniec związku. Bzykał ją wcześniej na 90% Też mi to przyszło na myśl, ale nie bzykał jej nigdy wcześniej na 150%, miał do niej wręcz olewczy stosunek. Autorka.

Gość gość
Na 150 % to on wpoił Tobie to co teraz piszesz. Niemożliwością jest sytuacja w której on nic wcześniej nie miał z nią wspólnego a po tygodniu ja posuwa. Poszukaj dobrze a dowody się znajdą :)

Gość gość
Ale ja nie twierdzę ze nie miał z nią wcześniej w ogóle nic wspólnego, znał ją od bardzo dawna bo mieszkają niedaleko siebie, było tylko grzecznościowe cześć i czasami wymiana kilku zdań w miejscowym barze, dlatego sama byłam w ogromnym szoku kiedy dowiedziałam się o tej zaszłej sytuacji.

Gość gość
A poza tym dla mnie chyba największym szokiem było to jak taka młoda dziewczyna potrafi sie nie szanować.

Gość gość
ze mu sie juz znudzilas, a byl na tyle uczciwy byb najpierw zakonczyc jeden zwiazek. end of story.

Gość Wasabi
Najwidoczniej tamta laska była akurat pod ręką, a ze była chętna to facet to wykorzystał i tyle.

Gość gość
Całkiem prawdopodobne bo swoim wyglądem na pewno go nie powaliła bo wygląda poniżej przeciętnej, no ale widocznie musiała mieć w sobie coś skoro na nią poleciał:-(

Gość gość
A ja się z kolei dziwię tej dziewczynie bo która normalna i szanująca się dziewczyna bzyknie się ot tak dla sportu z tak dużo starszym od siebie gościem:-(

Gość gość
Rozstaliscie się Tydzień temu, ale wasz związek przestał istnieć juz dawno dawno. Faceci lubią tak odreagować.

Gość Wasabi
Dokładnie faceci lubią czasem odreagować, a szczególnie w takich właśnie sytuacjach, a jeśli do tego trafia się okazja w postaci młodej, naiwnej dziewczyny to czego chcieć więcej. A to że bzyknął się zaledwie w tydzień po zerwaniu z tobą naprawdę nie musi oznaczać że z tą dziewczyną łączy go jakieś tam uczucie.