Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z 50tkami które kiedyś zakrywaly się a teraz odkrywają ciała?

Polecane posty

Gość gość
a nie mogę mieć innego zdania niż ty? Dla ciebie kulturalna księżniczko z klasą to jest "obleśna stara baba" a dla mnie człowiek jak każdy inny i wisi mi to w czym chodzi. Wypowiedziałaś swoje zdanie, a ja swoje i moje zdanie jest takie, że jesteś małostkowa, a do tego zwyczajnie wredna i podła ale to tylko MOJE ZDANIE. Ty chyba nie wiesz na czym dyskusja polega. Wydaje ci się, że wszyscy powinni ci bić brawo i przytakiwać? Niunia ty nie masz żadnego obycia ani wykształcenia co udowodniłaś swoimi żałosnymi wpisami, a już tą "rodziną męża" potwierdziłaś tylko jakim cebulakiem jesteś.

Gość gość
hhaha moja tesciiwa 54 lata a ubiera sie 'ładniej ode mnie ' wyglada jak dziffka seriio .. krotkie spodniczki i zamiast bluzke w jej wieku to ona dzinsowa koszula i rospiete na pol cyca. Tragedia

Gość gość
"rospiete" - i nie mam pytań ;-) Autorko nie widzisz róznicy pomiedzy mini a dlugością przed kolano? Poważnie? Wygooglaj sobie ;-)

Gość gość
Wiele 50-tek wygląda lepiej w mini, od młodszych kobiet! Taka prawda, urosło nam pokolenie pasztetów...

Gość gość
Lepiej w mini niż w garsonce

Gość gość
Serio autorko to jest dla ciebie temat godny zastanawiania się i omawiania i to jeszcze na dziale o ciążach i małych dzieciach? Musisz mieć smutne i nudne życie. Współczuję.