Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanatoriak

Zona była w sanatorium i...

Polecane posty

Gość Sanatoriak

Przyznała się że pieprzyła się z kilkoma facetami. Czy to reguła czy wyjątek?

Gość gość
Ja też tak chcę

Gość gość
wyjątek a rzekłabym nawet, że fantazja

Gość gość
A gdzie są takie atrakcje ?

Gość gość
niech się przebada

Gość gość
Do sanatorium pojechałam z mężem obok miał wykupiony pokój. Słyszałam że jadą co raz młodsi i to jest faktem. Dostawiał się do mnie zaproponowałam seks u męża w pokoju we trójkę chętnie się zgodził. Do końca dwa tygodnie co dzień się kochaliśmy oczywiście nie zdradziła bym męża bez jego obecności.

" Do końca dwa tygodnie co dzień się kochaliśmy oczywiście nie zdradziła bym męża bez jego obecności. " ggg Niepotrzebnie to dodałaś, to przecież oczywiste ;)

Gość gość
Moja sąsiadka która jest świadkiem jehowy w wieku 39 lat pojechała do sanatorium i wróciła w ciąży.Przyznała,że sypiała tam z rozwodnikiem.Urodziła bliźnięta,chłopca i dziewczynkę.Jest samotną matką a ze świadków Jehowy została wykluczona.

Podaj jej namiar, pójdę, zapukam, zapukam, zapukam do jej drzwi, pocieszę jakoś :D

Gość gość
Mam tak samo. Po powrocie przyznała się że pieprzyła się z kilkoma facetami. Niczego nie żałowała, no może tego, że czas już było wracać. Spytała czy teraz po powrocie może się raz na jakiś czas z nimi spotykać. Wiem, ze dziewczyna ma swoje potrzeby to pozwoliłem.

Gość gośćExtraTurnusy
Mam 45 lat a moja mamusia 65 lat i wiem,ze to prawda bo z tatusiem(67l) jezdza tam na 2tyg co pol roku. Mamusia mowila mi,ze nikt wczesniej ja nie bral tak i ze nauczyla sie wielu rzeczy od mlodszych. Teraz mama depiluje sobie na dole wloski a tata choc nie mowi to jajka i jeszcze znalazlam u nich sprzety takie jak kulki gejszy,trzy wibratory,pompke na penisa i bielizne ekstra. Obok lezaly plytki CD podpisane sanatorium-turnusy 2013-1,2013-2,2014-1,2014-2...... Kiedys mama niechciala jezdzic nigdzie ale wszystko zaczelo sie jak pojechala tam w celach zdrowotnych z tata w 2011r. Od tego czasu non stop co pol roku sciemnia ze ma kregoslup chory. Balam sie odtworzyc te CD! Z drugiej stronymysle,ze moze ja powinnam troche pochorowac? Na meza nie narzekam ale by co nowego wpadlo do zycia przynajmniej :D