Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałAnia

Moja żona jedzie na wyjazd integracyjny z firmy

Polecane posty

Witam, Zwracam się do wszystkich z prośbą o poradę. Moja zona pracuje w pewnej firmie od 6 miesięcy. Jest to firma, w której w zdecydowanej większości pracują panowie. Dokładnie pracują 4 panie ( wszystkie po 25 – 27 lat) w tym moja żona i chyba razem z dyrektorami oddziałów ok. 35-40 panów. Wszystko ok., tylko, że w tej firmie co gdy moja żona się zatrudniała mówiono, że jest dużym plusem są częste wyjazdy integracyjne. Jesteśmy po ślubie 2 lata, ja mam 29 lat, a żona 25 lat. Ania jest bardzo ładna, sexi, szczupła, duzy biust, naturalna blondynka. Wiem, ze facetom się podoba. We wrześniu postanowiła założyć sobie spirale, gdyż nie chce myśleć teraz o dziecku tylko karierze a nadal chce się kochać bez gumki, której nie uznaje. I w tym wszystkim nie byłoby nic dziwnego gdyby nie ten wyjazd integracyjny. Tzn ten wyjazd też byłby ok., gdyby jego forma było inna. Żona poinformowała mnie zaznaczając żebym się nie denerwował i nie był zazdrosny, że w styczniu mają z firmy 4 dniowy wyjazd integracyjny do Wrocławia. Wyjazd busem. Z 4 dziewczyn jadą trzy, bo jedna w tym czasie ma urlop za granicą. Panów jedzie natomiast aż 14. W programie jest saunarium we wrocławskim Aquaparku i zabawa karnawałowa. Moje oburzenie wzbudziło saunarium. Mają wykupione dla siebie na trzy godziny. Czytałem trochę o tym miejscu w internecie i dowiedziałem się, że tam obowiązuje strefa nagości. Do dyspozycji będą mieli wszystko, tzn sauny, baseny, jacuzzi. Jak to usłyszałem to byłem w szoku. Już widziałem i widzę oczami wyobraźni moją Anię latającą nago z tymi facetami po saunarium.Chciałem się dowiedzieć u jej koleżanek z pracy czy wczesniej takie coś było i jak to wyglądało. Chciałem się zapytac jej kolegów, ale mi zabroniła i powiedziała, że tylko jej wstydu przyniosę. Myślałem, że z tym wyjazdem to wszystko co może mnie zszokować, ale w drugi dzień świąt byliśmy u jej koleżanki w domu. Koleżanki, która też tam jedzie. Rozmawiałem z jej mężem i powiedział mi, żebym się nie przejmował i za dużo o tym nie myślał. Powiedział, że takie imprezy są teraz normalne w firmach. Ja prowadzę jednoosobową działalność i takie sparwy są mi obce. Ale to nic co po chwili usłyszałem. Koleżanka Anki zapytała czy mówiła mi o zabawie karnawałowej i czy razem wybieramy strój, bo jej mąż już jej pomógł. Powiedziałem, że wiem, ale Anka przyznała, że powiedziała mi ale nie wszystko, bo widzi jak się zachowuję z tym saunarium. Bal ma być w wynajętym klubie w strojach erotycznych. Myślałem że umrę z przerażenia. Oczywiście wszyscy zaczęli mnie przekonywać, że to bardzo fajna impreza może bardzo pikantna, ale trzeba mieć do siebie zaufanie. Koleżanka przyniosła swój strój jaki kupiła w sex shopie. Ciężko to nazwać strojem. Buty na koturnie, springi z pereł gdzie jedynie pasek przechodzi przez środek cipki i nasutniki w kształcie serc. Zapytałem jej męża czy nie jest zazdrosny. Powiedział, że wygląda ona tak ubrana z***biscie i ma do niej zaufanie. W domu sprawdziłem sobie ten klub w którym ma być ta zabawa. Jak się okazało jest to swingers club. W regulaminie zabaw jest napisane, ze do północy zabawa w strojach a po północy obowiązuje nagość. W galerii jest sporo zdjęć z klubu, są tam huśtawki miłości, łoża ze sznurami różne seksualne zabawki. Zadzwoniłem do tego kluby, powiedziałem ze mam tam przyjechać na imprezę. Pani mi jedynie potwierdziła, że lokal jest wynajęty, że oni zapewniają jedzenie, alkohol i do północy organizują muzykę. Lokal jest wynajęty do 10 rano. Jak zapytałem się co będzie między północą a 10 rano powiedziała, żebym zapytał się kolegów i więcej mi nie powie. Zadzwoniłem zaraz do męża koleżanki Anki, ale on mi powiedział, żebym nie drążył tematu to będę zdrowszy. Błagam pomóżcie mi. Czy takie imprezy to teraz norma? Czy mam jej nie puścić? Czy puścić i zaufać? Nie wiem co robić ? Błagam napiszcie albo zadzwońcie 519 401 110.

Gość gość
majtki nie beda jej potrzebne

Gość gość
Tylko Ci wspołczuć... wiem coś na ten temat ale nie będę cie denerwować... czas pokaże...

Gość gość
Mądre przysłowie mówi; " kobieta pijana- dupa sprzedana" a chyba bez alkoholu się tam nie obejdzie co?

Gość gość
Bedzie robiła kariere przez dawanie d**y

Gość gość
Ale prowo... 0/10, niezła fantazje masz chlopczyku

Gość gość
To sprowadź sobie jakąś fajną dupcię i dupcz ją prze cały ten czas. I tyle :)

Gość gość
Właśnie... po co się dręczyć? jak ona może to ty też...

Gość gość
Springi z pereł. :D :D :D

Oczywiście chodziło mi, że stringi z kuleczek podobnych do pereł. Tzn to jest prawda i oczekiwałem jakiejś rady, najlepiej ze strony pań.

Gość gość
wszystko już wiesz...

Gość mateosz11
normalna kobietaikochajaca zona nie pojdzie na takie cos.!!!!! spirale załozyła bo napewno z kims z pracy juz sie ***** a tam pojedzie to na bank ją wydupcza obcy faceci. zatrzymaj to jesli ja kochasz

Gość gość
Hej, witaj. Tak teraz wyglądają takie imprezy firmowe. Też pracuje w takiej firmie. Też zawsze bierzemy mężatki, ale one nie chwalą się gdzie jadą tak jak Twoja. Pierwszy wyjazd zawsze w jakieś fajne miejsce, tu saunarium. Na kolejne wynajmujemy domek za miastem. Jestesmy pracownikami jeżdżącymi po kraju, wiec czasami na spontanie w jakimś innym mieście. To nie jest robienie kariery przez dupę, bo jesteśmy równorzędnymi pracownikami. My mamy jedna koleżankę od 2 lat. Pierwszy raz pojechała z nami dwa tygodnie po swoim ślubie. Jak jechaliśmy samochodem to zapytała czego od niej oczekujemy tak naprawdę na tym wyjeździe. Wiedzieliśmy, ze jest po ślubie, więc chcieliśmy żeby zrobiła striptiz i chodziła nago. Było wiecej. Duzo wiecej :) Kolejny imprezy to była tylko krótka chwila czasu. Teraz od roku na integracje zapraszamy tez czasami klientów. Powiem tak. Czeka Twoją zonę mega ostre rżnięcie. Puść ja bo wcześniej czy później ona się puści. Najwyżej okaże sie ze nie jesteście sobie pisani. Bardzo dobrze ze ma spirale. Ta nasz tez ma i to jest komfort psychiczny i fizyczny :)

Gość gość
Twoja żona to k****. Powiedz gdzie pracuje? zadzwonię do Ciebie? ok?

Gość gość
Jeśli to prawda, to ja bym postawiła ultimatum - albo wyjazd, albo ty. Trzeba być nienormalnym i niemoralnym, żeby mając kogoś jechać na coś takiego...

Gość gość
I co była na tej integracji

Gość gość
No i nie wiadomo jak było na wyjeździe?

Gość gość
MichałAnia co wyszło z tego wyjazdu?

Gość gość
A robią z igły widły.... ale jak ktoś by szukał dobrego przewoznika autokarowego na tego typu imprezy integracyjne to ja polecam ta firmę www.przewozy-autokarowe.net.pl. Rzetelni fachowi :)

Gość gość
to będzie integracja jej peezdy ze stadem kùtasòw, same orgie na tych wyjazdach

Gość gość
marne prowo ale bajka fajna ;)

Gość gość
Najlepsze miejsce na konferencję to hotel ze spa www.borowydwor.pl. Bardzo piękne i klimatyczne miejsce. Bardzo lubimy tam jeździć bo mają przystępne ceny.

Gość gość
I chodzicie w "stringach z pereł"? :P

Gość gość
Fajna miejscówka z bardzo dobrym standardem, ale i tak wszystko zależy od firmy - https://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php W takich pensjonatach macie wszystko, dzieje się, jest mnóstwo atrakcji, rozrywki i chyba takie właśnie powinny być cele. Jeździmy na integrację od lat - nic złego się nie dzieje. Po prostu - wszystko zależy od ludzi.