Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
paweł9312345

Zerwac czy nie?

Polecane posty

Witam! Byłem/jestem z dziewczyna 6 lat. Dodam, że przez pół roku była moja narzeczoną. I coś zaczęło się psuć. Ja jestem osobą spokojną. Nie pije, nie pale i moim marzeniem jest założenie rodziny. Ok wracam do sedna sprawy. Wróciliśmy z Niemiec. I ona zaczęła mnie totalnie olewać. Jak kiedyś odpisywała mi na sms po 2 min tak teraz kilka godzin jej to zajmuje. Kiedyś była czuła teraz jest oziębła. Traktuje mnie jak jakiegoś idiotę. Jak chce z nią porozmawiać szczerze o naszym związku to mnie olewa i mówi ze nie ma siły. Jak pisze jej sms co mi się w niej nie podoba to mówi mi, że ją mecze psychicznie. Po prostu bardzo ją kocham i mi zależy na niej. Ale ona mi mówi, że nie jest mnie pewna. Wiem, że jakiś facet ją podrywa bo sama mi o tym powiedziała, ale niby nie jest w jej typie... Ukryła status na Facebooku i wykasowała nasze wspólne zdjęcia. W ogóle nie jest już o mnie zazdrosna. Jak kiedyś sprawdzała mi telefon tak teraz tego nie robi. Napisała mi kiedyś, że nie wie czy dalej mnie kocha po czym przepraszała i powiedziała, że jednak jest pewna że mnie nadal kocha... Teraz mi mówi, że nie jest pewna czy chce ze mną być, że zmarnowałem jej młodość usmiech.gif i żebym dał jej miesiąc czasu i albo ze sobą będziemy albo nie. Wiem, że zachowywałem się jak frajer bo zawsze jej wszystko kupowałem zawsze wszędzie woziłem, nawet jak jej się z łóżka nie chciało po coś wstać to zawsze wstawałem i jej to przynosiłem. Myślałem wtedy, że zachowuje się jak dżentelmen a teraz wiem, że zachowywałem się jak zwykła c***a... Wiec moje pytanie brzmi co mam robić ?usmiech.gif Czy dalej angażować się w ten związek ? Czy odpuścić już całkiem ?usmiech.gif

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować