Gość gość Napisano Grudzień 29, 2015 Powiem tylko tyle.. Osoba z kwalifikacjami NVQ2 ukończone w Londynie ze stażem pracy w szpitalu w Szpitalu5lat . Helier Hospital ze specjalizacją Dializa maszynowa i manualna, mająca doświadczenie w pracy w opiece blisko 8lat, w tym 1.5roku Austria jako opiekunka 24/24 plus 1.5 roku w Niemczech , dostaje propozycję pracy na kwotę 880€ na miesiąc ..coś tu jest chyba nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2015 Ja mam 1400 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 23, 2019 Hahahahahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 12, 2019 Ja z tej firmy szybko zrezygnowałam i nigdy więcej nie wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ailis 0 Napisano Czerwiec 15, 2021 niektórzy piszą o niskich stawkach, ale zapominają o jednym niskie stawki rzędu 800-900 euro są dla osób, które totalnie nie znają języka, jeśli znacie język to stawka automatycznie idzie do góry. Tak samo z zakresem prac - nikt tutaj przecież niewolników nie wozi, zakres obowiązków jest znany przed podpisaniem umowy i można się na to zgodzić lub nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach