Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Co ja mam zrobić ze swoją uczuciowością?

Polecane posty

Jak kogoś pokocham jestem taka sentymentalna, mam miloion uczuć naraz. To jest straszne i muszę je gdzieś, te uczucia, uzewnetrzniać. To jest nie do wytrzymania. Niektórzy są tacy zamknięci. Czasami troche im zazdroszczę. Ja jestem Etna emocjonalną. Najgorsze jest to, że one skaczą,wahają sie,nigdy nie wiadomo, kiedy będzie zmiana. Macie podobnie? Jak sobie radzicie? Ja piszę wiersze, ale to pomaga tylko w części.

Gość gość
ja z tych zamkniętych pozdrawiam

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

20:09 to prawda. Kafe tez uzaleznia troche. Mysle ze bylaby fajna gdyby nie bylo tu tych psycholi, tylko zeby wchodzili tu ludzie sobie pogadac popisac, nawet o problemach, gdyby nie bylo tu tych psycholi to forume byloby na pewno spoko.

Gosc z tych zamknietych na prawde czasami zazdroszcze tego, ze ktos tak umie, ba, jest mu z tym lepiej gdy malo sie uzewnetrznia i ja lubie takich mezczyzn wbrwe pozorom. Zauwazylam to u siebie ze przyciagaja mnie soba spokojni opanowani, sluchacze i ja zyskuje przy nich, bo czuje sie spokojniejsza i jakos bezpieczniej, jesli chodzi o te sprawy zwiazkowe..