Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poważny problem :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i nigdy nie mialam chłopaka przez co ciągle się ze mnie smieją koleżanki że jestem jeszcze dziewicą :( one już nie sa dziewicami i opowiadają ze jest tak super. boję się co o mnie reszta kolegow pomysli i chcialam sie sama rozdźiewiczyc. jak bylam sama w domu to probowalam to zrobic palcami ale sie nie udalo to wzialam ogórka i wsunełam sobie do pusi prawie całego i strasznie mnie zabolało i poleciała krew :( przestraszyłam się szybko wyciągnełam go i złamal sie :( kawałek na koncu sie złamał teraz strasznie mnie boli brzuch ale krew juz nie leci probowałam go wyciągnąć ale nie mogę i nie widac go nie wiem co robić :( boję się powiedzieć mamie tak strasznie a nie mogę już wytrzymać pomóżcie mi!! proszę :( co mam zrobić żeby to wyjąć :(

Gość gość
Jedź na izbę przyjęć. Jeśli to nie jest prowokacja. x Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

Gość aksamitna88
Musisz jej powiedzieć o tym. Co Wam strzela do głowy żeby robić takie rzeczy???

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.