Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z kobietą w ciąży

Polecane posty

Gość gość

kto uprawiał seks z kobietą w ciąży?

Gość gość
Ja - kafemen@wp.pl Polecam!

Gość gość
Jest cudowny miałem okazję w trójkącie bo takie życzenie miała ciężarna.Starsza o trzy lata nawet mąż był zadowolony po tym seksie.

Gość gość
kafemen a ta kobieta to kto to był dla ciebie ?

Gość gość
Nie obrzydza was ten ogromny bebech, spuchnięte nogi i rozstępy?

Gość gość
gość 21:07 no ja właśnie razem z ciezarna żoną chcemy trójkąta. możesz napisać coś więcej ? np w którym ona była miesiącu ?

Gość gość
gość dziś Nie obrzydza was ten ogromny bebech, spuchnięte nogi i rozstępy? Ten bebech jest mega sexi

Gość gość
cudowny sex.pociaga mnie brzuszek ciezarnej.podobaja mi sie te wytryski bez potrzeby wyciagania go.i zawsze sie staram od nowa zaraz po pierwszym razie

Gość gość
Gdyby jakaś ciężarna kobieta chciała takiego seksu ze mną, to zapraszam na prv: kafemen@wp.pl P.S. Kto to był dla mnie - nie na wszystkie pytania trzeba odpowiadać.

Gość gość
o dokładnie. ten brzuszek jest seksi i podniecajacy. a ostatnio jak moja siadla na moim i go ujezdzala. wytrysk był w cc***e. a gdy ona podniosła się po wszystkim to zobaczylem jak moje nasienie wypłynęło z niej i polecialo wprost na mego pena. to było coś :-)

Gość gość
przynajmniej pewność że nie wpadniesz :)

Gość gość
U mężatki nie ma wpadki ;-)

Gość gość
21.12 była w ósmym miesiącu i 170 cm wzrostu mam ponad dwadzieścia cm. Gdy jest niska nie mógłbym wchodzić do końca w pochwie. Odległość zamieszkana nie ma problemu. Miesiąc ciąży nie jest problemem.

Gość gość
Miło wspominamy ten czas jak żona była w ciąży bo i przed ciążą można było bez ograniczeń lać do środka jakieś pół roku i w czasie do ósmego miesiąca też super sprawa

Gość gość
z moją jest tak samo. i lubie patrzeć jak sperma wycieka z cipy

Gość gość
21;42 podaj @

Gość Ogar

Ja byłem w seksie grupowym z ciężrną ja młodszy i jej mąż dwa lata starszy od żony i jeszcze jeden facet ponad dwadzieścia lat starszy od ciężarnej. Był podniecający uprawiac seks z ciężarną w ósmym miesiącu. Ale bardziej podniecało wszystkich a zwłaszcza męża stosunek z najstarszym kochankiem. Doszedł  do wytrysku dużym ...em gdy wbił do końca w przytrzymał aż skonczy wytrysk. Po wytrysku bez wynajmowania ...a  dalej zaczął ją rżnąć stojacym ...em tylko że drugi raz nim doszedł trwało z pół godziny. Takiego silnego orgazmu u kobiety nigdy wcześniej nie widziałem. To wszystkich uczestników podnieciło..