Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby facet chcial wam sfinansowac operacje biustu za 12 tysiecy i leczenie

Polecane posty

Gość gość

ortodontyczne za 10 tysiecy, to stanowiloby to dla was spory atut?

Gość BRAFITER 24 LATA
Spory atutu stanowiłby ów zoperowany biust.

Gość gość
Odpowiedziałabym: Spie/r/dalaj i zoperuj sobie ku/ta/sa.

Gość gość
Jeżeli byłoby to moim marzeniem które facet chciałby spelnić to tak - byłoby mi miło.Jeśli jednak w ten sposób mężczyzna chcialby mnie upodobnić do swojego ideału - udoskonalić bo uważałby mnie za niedostatecznie atrakcyjną - uciekłabym od niego.Mój mąż odkłada teraz na powiększenie moich piersi. Jemu podobam się taka jaka jestem, ale ja mimo to mam straszne kompleksy na tym punkcie i zawsze chciałam mieć większy biust.Stwierdził że odłoży mi kasę żebym była zadowolona.

Gość gość
No pewnie. Cycki i żeby bedą atrakcyjne dla następnego faceta :)

Gość gość
Mam mały biust i krzywe trochę zęby więc się wypowiem cytując poprzednika: gość wczoraj Odpowiedziałabym: Spie/r/dalaj i zoperuj sobie ku/ta/sa. Dodam tylko i MÓZG, zakompleksiony dupku. Aaa przy okazji wyłup sobie te wredne gały. Co za bydlak. Fuj

Gość
Też bym powiedziała spi//erdalaj.:D Nie jestem jakąś zabawką/lalką żeby mnie zmieniać jak mu się podoba. :O. jak można zaproponować dziewczynie operacje plastyczną?! Zresztą to ogóle jest dziwne bo powiedzmy wprost-ma Cię sponsorować...ok może niektórym dziewczynom to nie przeszkadza,ale czy na serio chcesz się czuć zobowiązana???

Gość gość
nie bo mam ładny biust własny a silikony są obrzydliwe, natomiast aparaty ortodontyczne są przereklamowane, bo po ich zdjęciu zęby znowu się krzywią. Większość celebrytek ma implanty

Gość
a ja nosiłam aparat i nic mi się nie pokrzywiło.:P

Gość gość
gggb ty akurat jestes lalka co pipke swoja pokazuje a pozniej kazdy ja operuje ;)

Nie, bo o ząbki dbam pedantycznie na codzień i mam ładne & zdrowe, z biustu jestem zadowolona, a operacji plastycznych NIE UZNAJĘ, przynajmniej nie w tak błahych sprawach.

Gość gość
Mnie można zamiast tego sfinansować wspólną z tym facetem podróż do jakichś dalekich krajów + dobry sprzęt fotograficzny. Koszt będzie chyba porównywalny. To byłby ogromny atut na rzecz tego mężczyzny w moich oczach :)

Gość gość
Oczywiście nic nie obiecuję w zamian.