Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matwie sie czy jestem w ciazy z kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Bo nie dostałam okresu... to by była tragedia. Bo ( zaraz mnie tu pewnie niektorzy zjada) on ma rodzinę :( A ja jestem kochanka, swoja droga zalezy mi na nim ,ale on rodziny dla mnie nie rzuci co mi sam powiedział. A teraz sie martwie ... Bo niby bralam tabletki, ale niestety bardzo nieregularnie. Jutro zrobie test i sie okaże...

Gość gość
Po co ci taki facet skoro on ma już rodzinę, sama jesteś sobie winna...i w dodatku nieodpowiedzialna ...

Gość gość
Zawsze mnie zastanawia jak kobiety mogą być tak głupie,to wolnych już nie ma? związek bez żadnych szans.szkoda marnować życie

Gość gość
pewnie byłas na tyle głupia,że jesteś !i co teraz ?

Gość gość
22:57- są i wolni ,ale miłość nie wybiera... juz nawet zaczelam sie z tym godzic, ze on sie w to nie zaangazuje choc trwa to juz dlugo bo ponad rok, ale zaczelo to do mnie docierac, a teraz ten brak okresu i mdłości ( nie wiem moze je sobie sama wkrecam, ale tak jakbym czula delikatne mdlosci) i teraz sie boje ze chora miloscia sobie zniszczylam zycie :( mam nadzieje, ze jutro sie odwaze zrobic ten test...

Gość gość
A Rafał o tym wie że bedzie ojcem?

Gość gość
22:57- są i wolni ,ale miłość nie wybiera... juz nawet zaczelam sie z tym godzic, ze on sie w to nie zaangazuje choc trwa to juz dlugo bo ponad rok, ale zaczelo to do mnie docierac, a teraz ten brak okresu i mdłości ( nie wiem moze je sobie sama wkrecam, ale tak jakbym czula delikatne mdlosci) i teraz sie boje ze chora miloscia sobie zniszczylam zycie :( mam nadzieje, ze jutro sie odwaze zrobic ten test...

Gość gość
Jaki Rafal ? To nie Rafał... Boje sie tego , chociaz mi na nim zalezy, ale on by sie z tej ciazy nie ucieszyl, moze nawet by mi kazał usunac,pewnie by myslal ze specjalnie go wrobilam bonieraz sie pytal czy faktycznie biore tabletki. Bralam ,ale czasem nieregularnie, a teraz sie bardzo martwie, jakby chcial byc ze mna na stale to moglabym miec z nim dziecko, ale on tej zony nie rzuci, choc spotyka sie juz ze mna 15 miesiecy

Gość gość
jak każe Ci usunąć to ch...j nie facet.No trudno jeżeli okaże się,że jednak jesteś w ciąży,musicie ponieść konsekwencje.

Gość gość
No popatrz ja tam się nie martwie, nie jestem w ciąży z kochankiem i nigdy nie będę

Gość gość
tak to jest, kiedy miłość wybiera, du'pa cierpi

Gość gość
Wspólczuję jego żonie że ma męża palanta.a Tobie gratuluje naiwności

Gość gość
To bicz boży na takie nałożnice.

Gość gość
23:12- ale sadze ,ze moglby mi kazac usunac bo on mi mowil zebym sie w to nie angazowala bo ma zone i dzieci ... Ja jestem w nim zakochana wiec przystalam na jego warunki zeby sie spotykac niezobowiazujaco ,a teraz jesli jestem w ciazy to on mnie chyba znienawidzi, pomysli, ze go wrobilam itd, albo wlasnie kaze mi usunac , watpie zeby zgodzil sie przynac o to zonie, skoro on sie nawet boi ze mna pokazac na miescie ... jednym slowem jesli jestem w ciazy to bedzie bardzo zle

Gość gość
A nawet ostatnio nasze kontakty sie jakby ochlodzily, on sie mniej odzywa i w ogole, ale mimo wszystko spotkalam si z nim na poczatku grudnia i wtedy wlasnie moglam zajsc... Jakby on chcial tego dziecka to by to wygladalo zupelnie inaczej, ale jestem pewna ,ze nie chce mimo, ze spotykamy sie ponad rok, w ogole to strasznie mi na nim zalezy, ale nie chce go lapac na dziecko ani zdobywac tym sposobem , chcialabym zeby sam zadecydowal ze do mnie odejdzie ( co raczej nie nastapi chyba zeby sie bardzo poklocil z zona)

Gość gość
a Ty pewnie w szale rozpaczy,że może Cię porzuci usuniesz. a za 20 nie, za 10 lat nie będziesz mogła spojrzeć sobie w twarz.

Gość gość
Mysle, ze i tak by mnie porzucił jakbym w ogole zaszla czy bym usunela czy nie :( Ale nie wiem co bym zrobila, bez jego pomocy byloby mi ciezko... Nawet nie chce o tym myslec zreszta,jutro zrobie test, mam nadzieje, ze jednak nie zaszlam Szkoda, ze spotykał sie ze mna tyle czasu i nie postanowił mnie wybrac to juz było ponad rok, liczyłam, ze sie w to jednak zaangazuje, a tu coraz wiekszy dystans

Gość gość
Prędzej czy pózniej każda kochanica zajdzie bo zaczyna sie od prezerwatyw potem prezerwatywy sie nudzą i bzyka sie pod kalendarzyk a potem już sie nie patrzy na kalendarzyk i jazda na całego kiedy jest czas i chęci mam rację ? :)

Gość gość
dystans bo pewnie już mu się znudziłaś.oj dziewczyno daj sobie z nim spokój,a on zobaczymy czy dalej będzie takim kozakiem,jak się żoneczka dowie,że zmajstrował dziecko na boku !!

Gość gość
zrób test,bo może niepotrzebnie się zamartwiasz.A jego pogoń w cholerę,bo jesteś młoda przebolejesz rozstanie i będziesz mogła stworzyć normalny związek.

Gość gość
dystans bo nie chce zebym ja sie zaangazowala, ale teraz to juz ja jego traktuje tak samo.. Mam nadzieje, ze jednak niepotrzebnie sie martwie

Gość gość
23:30- chcialam nie raz go pogonic w cholere, a ciagle za nim tesknie :( Ale niestety wiem, ze on tego ewentualnego dziecka by nie zaakceptowal, mysle ze by mnie namawial do usuniecia niestety

Gość gość
z czasem przestaniesz za nim tęsknić ale powinnaś się zastanowić co zrobić. Bo teraz może i nie jesteś w ciąży ale kto wie ile razy jeszcze może się przydarzyć taka sytuacja ? moim zdaniem szkoda czasu na kogoś takiego

Gość gość
No byc moze powinnam go rzucic w cholere i moze tak w koncu zrobie i go oleje