Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż nie pozwala mi łykać

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy po ślubie od trzynastu lat wszystko w łóżku układa się dobrze po za tym że jak biorę jego członka do buzi nie pozwala mi skończyć mi w ustach. Mówi że to nie higieniczne.

Gość gość
To go nie całuj i powiedz to samo. Tyle bakterii w ślinie

ja mam 18 lat jestem umięsniony, przystojny. nie jestem pół inteligentem i pół filozofem. nauczam z poziomu mądrości, lubie rozmyślać i mam ekstremalnie dużo zajęć, myślę, że na pewno Cię zaciekawie. no i oczywiście jestem wulgarny gdy trzeba ;) . lubie strzelać z języka. odezwij się do mnie kochana. kosela.69@o2.pl jestem z kuj pomorskiego chce zrobić coś szalonego w sylwestra ;)

Gość gość
To prawda że można łykać po wcześniejszej kąpieli obojga do tego dieta powoduje o smaku spermy. Mąż robi minetkę gdzie często mam orgazm spija i zlizuje do kropli ja tak samo czynię przy lodziku.

Gość gość
To prawda że można łykać po wcześniejszej kąpieli obojga do tego dieta powoduje o smaku spermy. Mąż robi minetkę gdzie często mam orgazm spija i zlizuje do kropli ja tak samo czynię przy lodziku.

Gość gość
Ale ja chcę a on nie

Gość gość
To zrob jemu tak zeby stracil kpntrole I wtedy polkniesz

ah te mondre istoty ludzkie pijom swoje soki te co wam wyciekajom z tego czym sikacie tylko to som bakterie a potem z tych bakteri wy sie rodzicie j****e robaki. nienawidze tego wymiaru

Gość gość
to nie jest śmieszne lubię smak jego spermy często wylizuję po kryjomu z prezerwatywy i mnie to rajcuje może zemną coś nie tak?

Gość gość
to nie jest śmieszne lubię smak jego spermy często wylizuję po kryjomu z prezerwatywy i mnie to rajcuje może zemną coś nie tak?

Gość gość
To jak on ma sie spuscic w twoje usta jesli uzywacie prezerwatywe. Moze znajdz takiego ktory sie na to zgodzi