Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić meble industrialne

Polecane posty

Gość gość

Gdzie kupić meble industrialne - doradzicie jakiś sprawdzony sklep?

Na skupie złomu :) Albo na wyprzedaży, gdy syndyk będzie wyprzedawał masę upadłościową kolejnej upadłej huty lub kopalni :)

Gość gość
No te meble naprawdę bardzo fajne :) A jakie opinie o tym sklepie - może ktoś jeszcze miał z nim styczność?

Gość gość
Mnie od zawsze sie podobały takie meble industrialne ale jak dla mnie wszędzie ceny trochę za wysokie - a co do tego sklepu to i kat fajnie bo mają dobre ceny i fajny wybór - może nareszcie na coś się zdecyduję :)

Gość Meble industrialne
Najlepiej w internecie w takich sklepach je kupić bo wybór jest bardzo duży i ceny są zdecydowanie lepsze - zawsze meble jak zamówimy to możemy dokładnie obejrzeć i w razie czegoś odesłać.

Gość Ja tu zamawiałem
ja zamawiałem w tym sklepie meble raz i wszystko było ok. Bardzo dobry kontakt z obsługą - to na pewno musze pochwalić bo zawsze odebrali telefon - wszystko wytłumaczyli i doradzili :) Znają się na rzeczy :)

Gość gość
Świetne są te aranżacje które robią http://www.baranga-decor.pl/aranzacje.html - wysłałem własnie do nich zapytania o takie aranżacje z mebli które mają - ciekawe co fajne zaoferują :) a znacie jeszcze jakieś inne sklepy z meblami industrialnymi?

Gość gość
polecam ten sklep

Gość gość
Daj znać jak wyszła ta aranżacja - też jestem zainteresowany

Gość gość
A jakie sklepy w kraju takie stacjonarne polecacie gdzie takie meble można zakupić?

Gość gość
świetne te mebelki :) to 100% drewno jest?

Gość gość
no maja dobre opinie i po wyglądzie widać że meble faktycznie jest porządny- myslę że to oryginał a trochę takich mebli mam to się znam :P

A jakich konkretnie mebli szukasz? Ma to być stół, stolik, czy jakieś meble do kuchni? Polecam Ci poszukać inspiracji na Pintereście. :)

Dlaczego nie zamówisz mebli na wymiar? Przecież możesz wtedy dopasować je pod to co chcesz. Wbrew pozorom nie są dużo droższe niż te ze sklejki które oferują Ci w masówkach. Jeśli jesteś z Łodzi to zajrzyj do http://wm-meble.com.pl/ - robili meble znajomej która niedawno zmieniała kuchnię i są świetne!

Gość indilahome
zamów na wymiar ostylowane meble, ja mam super komode od firmy Kuchrem, a przy okazji doradzą co i jak, zobacz sobie na stronie kuchrem.pl

Takie z górnej półki to z Ipsum Industrial. To stosunkowo nowa marka na rynku, aczkolwiek nie wzięła się znikąd - jej partner to Button Design, który był obecny choćby w Dzień Dobry TVN. Co istotne, Ipsum Industrial robi meble industrialne na indywidualne zamówienie, wykonując je ręcznie! To miła odmiana od wszechobecnej w tych czasach masowej produkcji. Polecam spojrzeć na stronę http://ipsumindustrial.pl/

Gość steelandhome
I my coś mamy www.steelandhome.pl

Gość Maja 31
Jeżeli planujecie zakupić meble industrialne, pomyślcie przede wszystkim o jakości. Nie każdy producent ją oferuje. Niektóre firmy sprzedają jedynie podobizny mebli industrialnych... nie dbają o jakość drewna, design też mają kiepski. Osobiście mogę polecić ten typ mebli na decorindia.pl. Sama posiadam wiele mebli od tego producenta.

Mi bardzo się podobają projekty icon-concept http://icon-concept.pl/ . Za niedlugo zaczynam remont i właśnie tam będę nawiązywać kontakty. Bardzo mi się podoba ten styl. Nie jestem tylko pewna, czy zgodzą się ze mna współpracować, ponieważ chce w ten sposób urzadzić moje mieszkanie, a nie biuro.

Gość gość
my z mężem zamawialiśmy stół i ławę na www.woodandsteel.pl, piękne, solidne wykonanie, polecam

Gość mikulinka123
O proszę https://goodform.pl/ mają ogromny wybór a ceny - wystarczy porównać z innymi sklepami, outletowe :) jest się czym zachwycać :D

Gość gość
No widzę, że wszyscy sypią spamem aż miło, brakuje tylko niebieskich tabletek i przedłużania. Wiarygodne źródło informacji, nie ma co

Gość studzia
xd