Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zróbmy coś z głupoty

najbardziej głupią rzeczą jaka spotyka mężczyznę jest

Polecane posty

Gość zróbmy coś z głupoty

poznawanie kobiety facet musi robić z siebie twardziela z poczuciem humoru , do tego romantyka , seks-maniaka oraz zaradnego szuje - a wszystko tylko po to , by kobieta mu się oddała i przez chwilę nie marudziła nawet jak uda mu się przeskoczyć pewne etapy , to po jakimś czasie jego paniusia staje się zawistną i wredną babą , która jedynie wymaga , a w zamian nawet nie potrafi dać niczego prócz focha i pretensji dlatego lepiej nie wiązać się z kobietą tylko ja przywiązywać do siebie

Gość gość
kobiety dają więcej niż ty możesz dostrzec: dają ciepło, poczucie sensu życia, nudę we dwoje, wspólne przeżywanie radości i wsparcie gdy jest źle i wiele więcej ale nie chce mi się pisać...

Gość gość
słabe te twoje więzy

Gość gość
to prawda facet ma robic wszystko a kobieta lezec****achniec

Gość gość
CO ZA BZDURA

Gość gość
gość dziś kobiety dają więcej niż ty możesz dostrzec: dają ciepło, poczucie sensu życia, nudę we dwoje, wspólne przeżywanie radości i wsparcie gdy jest źle i wiele więcej ale nie chce mi się pisać... Xxxxx Kilka dni temu na kafe babka mówiła że zostawi faceta bo stracił pracę faktycznie wsparcie.

Gość gość
Kobiety w wielu przypadkach są gorsze od facetów!

Gość gość
Nie ma to jak nie sprobowac zycia z kobieta samamu,bo bez watpienia autorze nie przeszles nigdy tego etapu,a cokolwiek miales to nie byl zwiazek. Tak samo jak najszczesliwsi sa ci,ktorzy maja tak szerokie horyzonty,ze zbiega sie on w jeden punkt i jak zdewociale staruchy o kosciele,tak oni o kobietach- wszystkie sa zle. Od samego startu. Zadnego zwiazku nigdy nie przezyjecie.

Gość irodal
byłam z facetem na dobre i złe,wiele lat w biedzie,w chorobie,gdy stracił pracę,mogłam mieć wielu,mogłam szukać bogatego,a nie poszłam na łatwiznę więc nie uogólniaj

Gość gość
to czemu bylas juz