Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bluzka do karmienia piersią ale nie ciążowa

Polecane posty

Gość gość

Szukam bluzek, które są przystosowane do karmienia piersią, ale jednocześnie nie są ciążowe. Po ciąży nie ma już śladu, więc nie mam ochoty paradować w ciążowych ubraniach, a nigdzie nie mogę znaleźć normalnych, szczupłych bluzek tyle że do karmienia. Kiedyś takie były w h & m ale dawno temu. Jakieś namiary?

Gość gość
Są nadal w H&Mach, w których są działy Mama. Oferta jest też skatalogowana na ich stronie. Podobne są w Marks&Spencer.

Gość gość
I w outletach Vero Mody (np. w Factory) marka Mamalicious - ale rozmiary raczej duże, na wysokie lub szerokie kobiety.

Gość gość
M&S wszystkie z tego co widzę są ciążowe. W H&M faktycznie są takie, szkoda że wszystkie w promocji wyprzedane już.

Gość gość
W M&S są i do karmienia. Idź do normalnego dużego sklepu stacjonarnego. Na polskiej str. może nie być całego towaru, który jest u nas w sklepach. Zobacz na oryginalnej str. Nie wiem też czy przypadkiem i w 24-godzinnych Tesco nie mają ich z F&F.

Gość gość
Dużo ich nie musisz kupować. W sumie to tyle co na wyjście, bo po domu chyba niekoniecznie o tej porze roku. U mnie np. jest chłodnawo (około 20 st.) i nie chodzę w cienkich koszulkach i bluzkach, tylko w ciepłej bluzie na suwak, a pod spód zwykły tank top. Do karmienia bluzę rozsuwam do połowy, a top podciągam i tyle (przy ludziach zasłaniam dekolt i głowę dziecka dużą tetrą).

Gość gość
Ja mam jedną dyżurną bluzkę kopertową na wyjścia do przychodni itp, ale kupiłam ją lata temu w lumpku. Poza tym świetnie nadają się do karmienia bluzki z dekoltem typu woda. Ja akurat lubię ten fason i mam kilka sztuk - swobodnie da się opuścić materiał i odsłonić pierś górą.

Gość gość
Sklepy happy mum

Gość wifigdańsk
a to musi byc taka specjalnie do karmienia? ja uzywam takich normalnych tylko bardziej luznych, z dobrych materiałow,bawełny np. i podnosze bluzkę do góry,nigdy nie karmilam tak,zeby piers wyjmowac,no chyba ze bylam akurat w kostiumie kapielowym na plaży. ale wlasnie tak nie lubie zeby piers wyjmowac,wolę podniesc bluzkę i karmić "od dołu" a przy tym swietnie nic nie widac:)

Gość gość
Mam fajny patent na ubrania do kp. Kupujesz podkoszulki do karmienia, z odpinanymi ramiaczkami albo kopertowe a na to normalne ubrania. Kp jest wtedy mega dyskretne, brzuch zakryty, dekolt tez. Polecam!

Gość mbarka23
ja takie wygodne bluzki i kilka innych ciuchow wygodnych, ale nie koniecznie ciazowych znalazlam w centrum handlowym na Marywilskiej 44 w Warszawie - zajrzyj tam i na pewno cos dla siebie wybierzesz pozdrawiam cieplo :)

Gość werka991
Bardzo fajne bluzki ciążowe, body dla dzieci itd znajdziesz na https://diamonddreams.pl/pl/promotions Zajrzyj tam sobie jeśli nadal szukasz bluzki. Sama myślę o koszulce do karmienia bo zadnej nie mam.

Gość gość
Ja jak zaczelam karmic kupilam na allegro 2 bluzki do karmienia- z tymi suwaczkami. Nie polecam. Suwaki sie psuja, latwo odsunac, ale ciezko zasunac z powrotem. Najczesciej wkladam koszulke na ramiaczkach ,na to koszula, bluza,lub cos z wiekszym dekoldem

Gość Pani Gość

Boboco.pl ma fajne bluzki do karmienia,  nie ciążowe z wygodnymi patentami.