Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naturhouse Sanok OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym punkcie? Fajny dietetyk tutaj przyjmuje? No i czy w ogóle odchudzanie z Naturhouse przyniosło jakieś efekty?

Gość gość
Pani Elżbieta tutaj przyjmuje - równa babka :)

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona, bo dzięki Naturhouse schudłam skutecznie, brak efektu jojo :) Całkowita metamorfoza się stała :)

Gość gość
punkt godny zaufania ze względu na dietetyka tu przyjmującego poza tych metoda Naturhouse naprawdę działa polecam

Gość gość
a ja wam powiem, że kiedyś się śmiałam z ludzi, którzy korzystają z Naturhouse, ale dzis tego nie robię, bo miałam okazję korzystać z ich usług i wiem jak dużo potrafią zdziałać

Gość gość
faktycznie, Naturhouse pozornie się skutecznie reklamuje, ale o to chodzi! pokazują, że warto u nich się odchudzać też chodziłam do tego punktu - dziś nie ma mowy o żadnej nadwadze

Gość gość
reklamują się, bo wiedzą co mogą zaoferować i że są profesjonalistami tak działa marketing ja nie żałuję, ze odchudzałam się z nimi do dziś utrzymuje odpowiednią wagę

Gość gość
moje doświadczenia z Naturhouse są bardzo dobre pokazali doświadczenie, wiedzę i przede wszystkim okazali pomoc w najtrudniejszych dla mnie chwilach jestem im bardzo wdzięczna

Gość gość
dzięki temu punktowi zgubiłam zbędę kilogramy i pożegnałam się z nadwagą raz na zawsze choć na początku nie było wesoło ;) ale dała radę dzięki wspaniałemu dietetykowi!

Gość gość
ten punkt daje poczucie bezpieczeństwa i śmiałości w czasie odchudzania przekonałam się o tym na własnej skórze warto było zdecydować się na współpracę z tym punktem pozdrawiam

Gość gość
Czemu mam wrazenie, ze wszystko powyzej napisala ta sama osoba..? :D :D

Gość gość
ile płaci się za tą kurację odchudzającą w Naturhouse??

Gość gość
wszystko ustalane jest indywidualnie, musisz się zapisać na wizytę, kiedyś pierwsza wizyta była darmowa, i chyba nadal tak jest

Gość gość
oni ustalają naprawdę specjalistyczny plan diety, dzięki któremu można schudnąć super;) kiedyś się śmiałam, bo dla mnie ich metoda wydawała się być zbyt prosta , ale połączenie suplementacji, diety i kontroli dietetyka działa ;)

Gość gość
odpowiednio zbilansowana dieta nauczyła mnie prawidłowego sposobu odżywiania, a to wszystko dzięki Naturhouse dzięki tej placówce, która sprawiła, że po prostu zaczęłam wierzyć w swoje możliwości małe sukcesiki już za mną :)

Gość MałgorzataEl85
Ja słyszałam różne opinie i ostatecznie się nie zdecydowałam. Po dłuższej analizie tego, co mam do wyboru, postanowiłam pójść do gabinetu Projekt Zdrowie na ul. Mickiewicza. Moja kuzynka była zadowolona z wizyty więc i ja spróbowałam i polecam każdemu. Bardzo miła Pani Dietetyk, podejście profesjonalne. Bardzo troskliwa. Mam problemy z tarczycą i było dla mnie istotne, aby potraktować to priorytetowo i dostosować odpowiednio dietę. Nie zawiodłam się. Przez te problemy zawsze ciężko mi było samodzielnie schudnąć. Myślę, że teraz się uda i do lata osiągnę sylwetkę, z której będę dumna. Pozdrawiam!

Gość gość
Zgadzam się z opinią powyżej. W Projekt Zdrowie super opieka, pełen profesjonalizm, a co najważniejsze indywidualne podejście. Pani Dietetyk dostosowuje jadłospis pod moje upodobania kulinarne, jestem zadowolona, a waga spada.

Gość Gość Gość

A ja radzę zobaczyć gdzie znajduje się siedziba projekt zdrowie. NA STACJI BENZYNOWEJ oraz ci "dietetycy" mają firmę która jest do sprzedania. Ciekawe gdzie trafi później baza danych osób które tam chodziły. OSTRZEGAM przed nimi - tam jest coś nie tak!!
LINK do aukcji, mnie nie stać ale warto wiedzieć.
https://sprzedajemy.pl/sprzedam-udzialy-w-spolce-z-o-o-konstantynow-lodzki-2-4a1708-nr56553156