Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najciekawsze wydarzenia w 2015 roku

Polecane posty

Gość gość
Zaczynamy rzeczywiscie od spotnia na kawe. Jak zaiskrzy mozesz mnie spedzamy w tej Bacowce co Ja wynajalem. Po prostu spedzamy ze soba 3 dni dostaniesz osobna sypialnie Ja i tak spie przy kominku. Jak wyjdziesz sama z inicjatywa erotyczna odpowiem pozytywnie ale to musi byc Twoja inicjatywa. Dla mnie wazna jest u kobiety umiejestnosc jasnej zdecydowanej inicjatywy erotycznej. W trakcie tych 3 dni musi ona nastapic z Twojej strony inaczej kolejna tygodniowa Bacowka jest nie mozliwa.

Gość gość
dla mnie Petrov to wydarzenie, bo narobił tu najwięcej zamieszania

Gość gość
Kokos udaje że odszedł, Dzień w dzień tu siedzi i lata w pomarańczowych stringach :-D Wmawia że odszedł z Nieogryziem co jest wielką sciemą :-D:-D

Gość gość
rzyg na ciebie paranoiku od widzenia wszędzie Koke

Gość gość
Pisze teraz gościa na temacie Jeszcze Raz , już wywęszył nową duupę:)

Gość gość
gość wczoraj gadaj kogo podejrzewasz i jakie masz ku temu podstawy a nie się tak bawisz w kotka i myszkę :O

Gość gość
gość dziś bo jest uzależniony od internetowej bajerki, lubi słowo pisane i bawić się tym słowem.może i coś kiedyś przeniósł do reala,ale głównie bawi go podryw w necie,dlatego rwie kazde świeże mięso na ero.

Gość gość
Ostatni jego niebieski nick to Dicj Tracy, podał się za Piotra. Przedostatni to Ajgor i Król Julian :-)

Gość gość
gość dziś a ty jesteś uzależniony od Koke i pisania o nim. Musisz mieć straszne kompleksy😭Spokojnie,są kobiety które lubią małe fiu-ty,może i ciebie ktoś zaakceptuje🌻:P

Gość gość
Do Wandzi zarywał??? Powaga?

Swoje życie ogólnie macie czy tylko wpis na kafe wam został? Kurwa jedna z drugim kilometra przebiec nie potrafi a zajmuje się innymi których nawet nie zna.

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2015.02.08 Dzień dobry, Moje zdanie na temat tego, czy Tabasko jest spamerką. Nie wiem. Nie mam dowodów, adresu IP, maili i zdjęć Tabasko wklejającej ósemki nam na topik. Nie utrzymuję również z wilkiem kontaktu mailowego. Nie prosiłam go o interwencję. Nie miałam nigdy również zamiaru ujawniać swoich przemyśleń na forum publicznym, ale postanowiłam się podzielić nimi, skoro wilk robi to w naszej obronie i żeby zamknąć usta wszystkim prowokatorom i hejterom. Natomiast Ciebie wilku proszę żebyś zaprzestał już swojego postępowania w stos. do Tabasko, jeżeli robisz to żeby nas bronić. Nie wnikam już, w to jakie masz informacje, czy masz dowody itp. Pamiętacie moją wielką kłótnię na Morzu Grzechu z pewną trollicą? To był czas, w którym hejterzy zakładali topiki, że ciotki są winne wszystkiemu, że niszczyłyśmy Magdę, Słodką i wszyscy przez nas po kolei od nas odchodzą, ale jeżeli dobrze pamiętam, to nie miałyśmy zalewu spamu tylko u siebie. „Rzygi” i „Chomiki” były rozsiane równomiernie po całym forum. Któregoś razu obserwowalam hejterski topik założony przeciwko ‘Ciotkom’, gdzie jakaś kobieta napisała, że ona też zaczyna mieć ochotę nas trollować. A po godzinie przylazły na nasz topik trolle i ona też. Ja już wiedziałam, że to ona i się zaczęłam z nią kłócić. To był czas dzień, lub dzień po, w którym po forum szalał ‘chomik’ i w kłótni ze mną krzyknęła, że ona nie jest chomikiem i że ona na SWOIM temacie też miała chomika. Wtedy od razu kłócąc się z nią zaczęłam obserwować forum. Wszystkie główne topiki szły swoim rytmem za wyj. tabasko, która zniknęła: koło 19, jak tamta kobieta zaczęla mówić, że też chce nas trollować. A potem po zakończeniu rozmowy ze mną, kiedy ja jeszcze tam pokrzykiwałam, ona przestała się odzywać, a u siebie na topiku pojawiła się natychmiast nasza sąsiadka Tabasko. Ostatnio na topiku skierowanym do spamera/ki w naszej obronie pojawił się Twój wpis Tabasko: gość dziś hiihhiih, i "naaagle" ciotki nie piszą, a tu zamieszanie, jakie to płytkie Zalogujcie się, będzie weselej Tabasko dziś 12:22 autoryzuję. Trudno. x Co tam jeszcze? Nie mam nowego nicka ale mogę mieć Mam nowy seksowny avatar i mogę mieć nowy temat. Nie przywiązuję się do postaci Za co ja bym mogła "Ciotki" ukarać 888? Kocham Nową, spędzam z Nią w łóżku bardzo dużo czasu i jak idzie na babski comber to we mnie zazdrość się wzbiera "..o myszołowa szfendacza cynika nierealnego wilka?" Pozdrawiam serdecznie wymienionych Panów Do Bacówki nie chodzę, Ciotką nie jestem, bo nie posiadam stosownych dokumentów, zamiast poezji wolę prozę, Ciacha nie mam, a na karuzeli kręci mi się w głowie (to przez zaburzony błędnik). Nie świadczy on o sympatii do nas. Okej, możesz nas nawet nie lubić, ale daje mi to do myślenia, zwłaszcza, po tym jak ostatnio Nówka przyszła na topik i skonsternowana pytała, czy to prawda, że została wypisana z ‘ciotkowania’. Kiedy zapytałam, kto takie rzeczy jej opowiada, nic nie odpowiedziała. Wiem, że Cię lubi i jesteście blisko. W świetle powyższych obserwacji od razu pomyślałam, że to Ty ją nastawiasz przeciwko nam. Ja nie mam dowodów, mogę tylko domniemywać, czy jesteś spamerką, czy nie. Kiedyś myślałam, że to był jednorazowy wyskok, ewentualnie raz na jakiś czas wklejasz coś. Natomiast o tym, że to z Tobą wtedy rozmawiałam jestem przekonana. W tej sprawie staję po stronie Wilka, ale proszę Cię wilku o zakończenie tego. Dziękuję za uwagę. gość 2015.08.15 wilk1946 2015.02.08 @gość dziś Musicie pomoc jak chcecie to wyplenic Tabsko nigdzie nie moze miec spokoju na zadnym temacie az usiadzie na du/pie na swoim temacie i bedzie grzeczna a do tego czasu pelna jazda po niej wszedzie gdzie sie pojawi. To bedzie wasz wklad tych kulturalnych pomaranczowych zeby bylo milo i normalnie na ERO. O to was prosze

Gość gość
Zarywał do Wandzi pisała , że wybiera Ajgora:-) Darujta Koks samoobronę. Każdy stąd odejdzie ty z Niestała, Błędnym ,Nowym i dwoma onanistami(Haja i PSuj) ZOSTANIECIE !!!!🖐️

Gość gość
Wybór Dudy

Gość gość
gość dziś zapomniałeś o ciotkach paranoiczkach które będą hejtować tych co zostali

Gość gość
Sylwester na kafe to jest żenada roku :-D

Gość gość
mucha spędzała w zeszłym roku

Miałam sporo propozycji, postanowiłam zostać w domu. To żadna żenada, to wydarzenie. :D

Gość gość
Czy to były propozycje dla Ciebie czy dla Twojego nosa z osobą towarzyszącą?

Właśnie. Dlatego zostaję, musiałabym zapłacić za dwie osoby na balu, bo nos zajmuje sporo miejsca, a ja nie widzę powodów żeby robić mu przyjemności, skoro on tak bardzo mnie szpeci.

Gość gość
Popatrz na to z drugiej strony. Ile Ty dodajesz uroku jemu?

Gość Kredek
Spędzam Sylwestra rok w rok na kafe ;) czy z tego powodu jestem gorszy sort? Jeśli nawet to co w tym dziwnego skoro jestem sobą. Każdy ma swoje demony z którymi musi żyć i tylko ich okiełznanie może coś zmienić. Cudzy ogródek owszem lubię podziwiać ale wrzucam kamyki tylko do swojego. W końcu coś na temat muszę napisać i do najciekawszych wydarzeń 2015 roku to zalicze chyba obniżki w media mark ;)

Gość gość
kredek to homos

Gość gość
kredek to homos :D

Gość gość
Wesele Wolfa, seks Najusia w wc :-P.