Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123

Można w ciąży napić się piccolo?

Polecane posty

Gość gość
Ty żartujesz? Soków nie pijesz? Każdy napój konsultujesz z lekarzem bądź koleżankami? Ja rozumiem że w końcu jesteś w ciąży, ale nie swiruj kobieto

Gość gość
Nie pij! Umrzesz!

Gość gość
No jasne. Ja w ciąży poWolilamnsbie nawet na lampkę normalnego szampana i świat sie nie zawalił.

Gość gość
Lepiej nie, bo jeszcze na dołku wylądujesz! :D

Gość gość
Jasne, że tak. Tylko najpierw przeczytaj skład, może ci się po tym zupełnie odechce go pić, bo to sam syf:)

Matko kobiety ja tylko spytałam chyba po to jest kafeteria. Lepiej się spytać obeznane osoby niż po tym mieć złe niespodzianki, ale w tych dzisiejszych czasach ludzie są wredni.

Gość gość
Jakie pytanie takie odpowiedzi ;)

Gość gość
Piccolo jest bezalkoholowe ale to chyba nie o to chodziło? Zresztą wydaje mi się ze jest szampan bezalkoholowy, a lepszy niz to cos

Gość gość
możesz, co prawda sztucznidło, ale jak jesz jogurciki i pijesz kawę rozpuszczalną, jesli jadasz czasem desery, to na jedno wychodzi

Gość gość
Ja p*****le kolejna idiotka. Oranzady dla dzieci nie mozesz sie napic?.Tylko dlatego, ze butelka ma ksztalt szampana? O matko.

Gość gość
Oczywiście, że można:) Zapraszam na mojego bloga o ciąży, macierzyństwie i nie tylko: www.szczesliwamama.pl

Gość gość
autorko nie pij picolo. Przeciez to napój bezalkoholowy a wszyscy wiemy że piwo bezalkoholowe to ma jednak w sobie alkohol :P

Gość gość
gość dziś autorko nie pij picolo. Przeciez to napój bezalkoholowy a wszyscy wiemy że piwo bezalkoholowe to ma jednak w sobie alkohol jezyk.gif xx akurat picolo nie ma alkoholu :p ale to prawda, piwo bezalkoholowe ma alkohol :D

Gość gość
Chyba jak raz na jakis czas ( zwlaszcza w sylwestra) sie napijesz to swiat sie nie zawali :)

Gość gość
20:56 ciiichooo. Po co uświadamiasz autorke :P

Gość gość
Piccolo Zawsze, gdy radosnej zabawie towarzyszy Piccolo, jego kolorowe bąbelki pozwalają uwolnić dziecięcą wyobraźnię. To dzięki fantazji i marzeniom życie staje się barwne i fascynujące. Piccolo jest najlepszym zaproszeniem, by razem z dzieckiem wyruszyć w magiczną podróż do krainy marzeń. Składniki woda , sok jabłkowy (21%) , cukier , sok brzoskwiniowy (3,3%) , dwutlenek węgla , kwas cytrynowy: regulator kwasowości , aromat , E242 - substancja konserwująca

Gość gość
A co twoim zdaniem to piccolo jest? Alkohol czy co? Bo nie wiem czego się boisz?!

Widzę że co niektóre tutaj dziewczyny mają jakieś problemy ze sobą polecam pójść do psychologa bądź psychiatry.

Gość gość 123
Ach te obrażenie na internecie jest takie dorosłe :)

Gość gość
Ja odradzam ,wypiłam w ciąży 2 lampki I rzygałam ...chyba za bardzo gazowany i chemiczny.Zamień lepiej na sok pomarańczowy z lodem w lamce od szampana lub na drink woda,mięta, lód cytryna .

Gość gość
jak byłam w ciąży to w sylwestra wypiłam małą butelkę piwa typu redds przez cały wieczór i o północy pół lampki szampana, i wszystko jest w porządku.

Gość gość
Byłam kiedyś w ciąży i mąż mi kupił piccolo na sylwestra. Miało być to humorystyczne. No i było, ale żeby to sie napić choćby szklaneczkę to to wymagało wysiłku. Dawno nie piłam takiego obrzydliwego syfoląga, zastanawiałam sie co ja teraz zrobie z resztą, wylać troche głupio. Na szczęście dwa dni później zagościł u nas 5,5 letni siostrzeniec męża. Nie wiedziałam co mu zaproponować do picia, na szczęście przypomniał mi sie mój zbytek w lodówce. Dzieciak był zachwycony jego smakiem :O:)

Gość gość
11:15 Wiesz. Moja matka kiedyś sie przyznała że zapaliło jej sie papieroska w ciąży. Przepraszała mnie, ale ze mną wszystko w porządku. Chyba... :O

Gość gość
Nie pij Zamknij sie dzis w ciemnym,cichym pokoju by dziecko w brzuchu nie slyszalo odglosow fajerwerkow