Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kozioł do uboju

Polecane posty

Gość gość

Siema, mam 4 miesięcznego kozła który idzie do bicia za jakiś tydzień, słyszałem że trzeba mu uciąć jaja przed ubojem, bo mięso będzie śmierdziało, pytanie: jak to zrobić ? upiłowac mu wora nożem ? :D

Gość losssskamilloss
poproś o pomoc kogoś kto go przytrzyma, weź ostry nóż i jajca mu razem z worem urżnij :) mój tata tak ubijał kozły w tamtym roku a po ucięciu męskości podrzynanie gardła :D :D nic strasznego

Swoje sobie upiłuj. Zmiel na papkę i zeżryj to. Weź cos na przeczyszczenie. Wys raj sie i zjedz g0wno. Jak je wys rasz, zjedz jeszcze raz. Po 14 takich posiłkach, zajdziesz w ciąże. Możesz dalej przepuszczać przez siebie to g0wno, albo zostawić dla potomnych do żarcia. Jak nie bedą chciały, to ukarz upiłowaniem ich jajek, zmieleniem i zrobieniem kolejnego g0wna z g0wna i następnym cyklem. Jak będzie 14, to zajda w ciąże i wszystko od nowa :) a ty do końca życia będziesz musiał wsadzać sobie głęboko rurę do odkurzacza w 0dbyt i wysysać g0wno, żreć je i jeszcze raz.

Gość gość
MałaPapuga19lat spie***j idiotko ;) on jest trzymany na mięso, sama pewnie wpierd4L4sz mięcho

Gość gość
musisz mu worca uwalić bo mięso bęedzie śmierdziało potem może go zwiąż? potem worka mu naciągnij i utnij przy samym brzuchu