Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje zycie w trojkacie

Polecane posty

Gość gość

Jestem mezatka od 3 lat maz ma 34 ja 30 lat. Nie mamy dzieci. Zawsze mielismy wybujale zycie seksualne , mnie nigdy glowa nie boli , ogolnie oboje mamy duzy temperament. Maz bedac na parapetówie u kolegi poznal dziewczyne , która zaprtosil do naszego mieszkania. Poznalam ja , mila ladna i chyba wiedziała o co nam chodzi. Umowilismy się na następne spotkanie na którym we trojke się piescilismy, ja z mezem uprawialiśmy przy niej sex. Była u nas jeszcze przez 3 dni i było super. Mamy zamiar jej zaproponować żeby u nas zamieszkala na stale. Czy ktoś z was tez prowadzi taki styl zycia? Chetnie poznam wasze opinie.

Gość gość
Myslimy , ze jesteście zboczeńcami!!!

Gość gość
Zazdroszczę autorce! Kafemen@wp.pl

Gość gość
moja żona zdradziła mnie z kobietą

Gość gość
Wszystko jest kwestia podejścia i ułożenia sobie pewnych spraw w głowie. Kafemen@wp.pl

Gość gość
cd... teraz mieszkamy we trójkę . Śpi na przemian z nami a czasami zabawiamy się w trójkącie i jest w porządku.

Gość gość
Ciesze sie razem z Wami! Kafemen@wp.pl

Gość gość
A jak ja przed ślubem chciałam seks z trójką kolegów i wtedy moim chłopakiem. Kochaliśmy się na umór przez kilka godzin to też twoim zdaniem zboczenie?

Gość gość
Fajnie mialas ;)

Gość gość
patologia :O

Gość gość
i co tam? ma ktoś podobne doświadczenia?

Gość gość
Jesteśmy pięć lata po ślubie i rozpoczęliśmy eksperymentowć w trójkąta by mieć porównanie. Zaczęliśmy od młodszego odemnie miał 19 lat i było fajnie młody brał mnie dość mocno ale nie miał za dużego. Obciągałam mu kilka razy bo lubiłam mieć go w ustach. Rówieśnik był troszkę lepszy od młodego .Ostatni był facet starszy odemnie 30 lat i ten pokazał dopiero jak powinien wyglądać prawdziwy seks. Przyszedł czas na męża i u męża spełniła się w łóżku 18 letnia drobna dziewczyna. Jęczy w niebo głosy z rozkoszy i poprosiła o kolejny seks z nami bo mąż ma znacznego członka. Będzie spotkanie seksualne ona jest chłopak i my z mężem.

Gość gość
tu autorka, poprzednie wpisy to podszywy :P mój jest tylko tytulowy. Maz nie uprawial z ta dziewczyna sexu, wlasciwie nie dotknal nawet jej myszki, tylko piersi i masaz o***tu... na więcej mu nie pozwoliłam. Ja piescilam palcami jej lechtaczke a maz jej piersi i o***t. Doszla dość szybko :) Przez te 3 dni dużo się zabawialismy ale miedzy mezem a nia do niczego nie doszło. Maz nie jest przekonany do tego żeby z nami zamieszkala, zastanawia się nad tym. Przejmuje się tym co powiedzą znajomi itd. Ja wymyslilam, ze niby ona będzie wynajmowala u nas pokoj i nikt się nie domyśli. Ma przyjść do nas w sobote i zostanie do poniedziałku rano bo idzie do pracy.

Gość gość
Cieszymy sie razem z wami!

Gość gość
, skad wzieliscie tak mloda dziewczyne? Uzywacie prezerwatyw? Maz zadowolony? U nas nie doszło jeszcze do niczego miedzy mezem a ta kobieta ale pozwole mezowi na to aby ja posiadł, w końcu mamy być we 3. Chcialabym abyśmy piescily go we 2 np. ona mu robi loda ja masuje odb/yt lub najpierw dosiada go ona potem ja lub na odwrot.

Gość gość
Tea mam ochote na trojkat z jakas para

Gość gość
Jestem kobieta I chetnie popisze o tym z inna

Gość gość
14.08 masz jakies doświadczenia? Mój maz kiedy piescilismy ta kobiete był bardzo podniecony chciał uprawiac z nia sex ale ja nie pozwoliłam. Tylko jej piersi były do jego dyspozycji

Gość gość
Nie mam zadnego doswiadczenia ale od dluzszego czasu mam chec zobaczyc jak to jest

Gość sabaryta
Tylu ma ochotę, a jak przyjdzie czas aby to sfinalizować to rejteruje

Gość gość
jestem kobietą i mam ochotę dołączyć do jakiejś pary :)

Gość gość
Wlasciwie my nie szukamy już nikogo innego bo mamy ta dziewczyne która przypadla nam do gustu zwłaszcza mezowi , a o to mi najbardziej chodzilo. Chcialam tu tylko z kims porozmawiać kto był w takiej samej sytuacji jak my.

Gość gość
18:49, Napisz zatem na @ kafemen@wp.pl

Gość gość
Pisalam , ze nikogo już nie potrzebujemy :). Jutro nasz dziewczyna przyjezdza :)

Gość gość
Do 13.43 seksualnej dopochwowy z obcymi zawsze prezerwatywa lecz minetka czy lodzik bez pomimo ryzyka by zbliżyć się i ucieleśnić z kochankiem czy kochanką .Teraz planujemy stałą parę i wtedy bez zabezpieczeń. W takim seksie musi się każdy umieć odnaleźć. Chodzi o to by żaden z uczestników nie czuł się odtrącony. Gdy czasami mąż nie potrafi się odnaleźć to w czasie seksu z kochankiem po męża wytrusku zaczynam mu obciagać by był gotów jak skończy kochanek kontynuować zabawę po której często jestem wyczerpana lecz zadowolona i zaspokojona na kilka dni.

Gość gość
Do 13.43 seksualnej dopochwowy z obcymi zawsze prezerwatywa lecz minetka czy lodzik bez pomimo ryzyka by zbliżyć się i ucieleśnić z kochankiem czy kochanką .Teraz planujemy stałą parę i wtedy bez zabezpieczeń. W takim seksie musi się każdy umieć odnaleźć. Chodzi o to by żaden z uczestników nie czuł się odtrącony. Gdy czasami mąż nie potrafi się odnaleźć to w czasie seksu z kochankiem po męża wytrusku zaczynam mu obciagać by był gotów jak skończy kochanek kontynuować zabawę po której często jestem wyczerpana lecz zadowolona i zaspokojona na kilka dni.

Gość gość
13.40 jak często zapraszacie trzecia osobe do sexu? Jak pisałam wcześniej my z mezem planujemy wziąć ja na stale do naszego mieszkania, chociaż tez nmie wiem co będzie w przyszłości.

Gość gość
To zależy jak się dogadamy przeważnie na soboty co dwa trzy tygodnie lecz teraz tylko wymiana partnerów w różnych konfiguracjach nawet w obie dziurki. Szukaliśmy wśród dalszych znajomych zaprosiliśmy na imprezkę i raz była młoda rówieśniczka i starsza . Dla mnie był młody starszy i wujek męża który miał oj miał czym mnie zerżnąć. Nawet mąż był w szoku gdy sposcił spodnie a zalał mi cipke że mąż gdy wszedł po nim to się wylewało. Reszta była w gmach.

Gość gość
Przypadkowo znalazlam temat ktory niedawno zalozylam i postanowilam opisac nasz obecna sytuacje. Ta dziewczyna mieszka z nami , robimy wszytsko wspolnie - gotujemy , sprzatamy. Spimy w jednym lozku i jest naprawde super :) Znajomym powiedzielismy , ze ona tylko wynajmuje u nas pokoj. :)