Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak chyba wstydzi się przy mnie dojść...

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz się z czyms takim spotkałam. Nasz pierwszy raz- dluuga gra wstępna, był gotowy od dłuższego czasu, zachwycony, leżał, już na nim siedziałam i wkladalam go w siebie a On...nagle złapał mnie za biodra , taki spanikowany mnie z siebie zdjął i mówiąc że musi siku uciekł do toalety. Pomyślałam, że sobie ulzyl bo bal się, że szybko dojdzie i się zblazni. To nawet urocze. Jak wrócił już...nie był gotowy co potwierdzilo moje podejrzenia. Miało to miejsce dwa razy. Za 3 się wierzyłam i zaczęłam po tym jak wrócił stawiać go znów do pionu i wreszcie uprawialismy seks i to długo...a Ob znów mnie zrzucił mówiąc, że boi się, czegoś tam. Pewnie, że nie wyjdzie na czas. Robiłam mu potem loda i jak widziałam, że już zaraz dojdzie.... znów gwałtownie mnie zrzucił i uciekł do toalety sobie ulżyć. Zaczęło mnie to wnerwiac. Wstyd mi bo tak często sprawia mi przyjemność i cieszy się gdy dochodzę... Próbowałam z nim o tym porozmawiać ale jego nerwowa reakcja z cyklu (nie chce o tym gadać) sprawila że, aż go przeprosilam. Jesteśmy razem od roku, bardzo mi na nim zależy, chcę by wreszcie we mnie doszedł i nie wiem o co tu właściwie chodzi. Jakieś pomysły?

Gość gość
Może boi się ciązy, a nie wstydzi się dojść?

Gość gość
To by podczas seksu oralnego dochodził normalnie a nie uciekał do kibla xd

Gość gość
Ma zryty beret jak nic, może brzydzi się własnego nasienia?

Gość gość
Prawdopodobnie obawia się by jego wytrysk nie spowodował u ciebie obrażeń. Może ma tak silny wytrysk jak sikawka strażacka do zadań specjalnych i skończyłabyś na suficie...

Gość gość
po prostu zamiast pisać o tym na forum pogadaj z nim o tym. Nie naciskaj, bądź delikatna, ale nie odpuszczaj. Powiedz, żeby był wobec ciebie szczery. W takich sytuacjach najlepsza jest rozmowa. Powodzenia :)