Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"złapanie " meża przez czesty i wyzdany sex?

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta ograniczyła kontakty ze mna i to bardzo, za to kiedy dzwonie do niej co 2-i dzień _średnio, jest po prostu padnieta. Kiedy nie wie co powiedzieć, mówi,ze była u siostry. WI w świeta i dzień poświetach i wczoraj i jutro też zapewne będzie. Nasz kontakt stałsie zdawkowy i koleżeński -pocałunek w policzek i tyle, żadnych przytulań. Wiem,ze ma ciężko sytuacje mieszkaniową, jedno dziecko z rodzina mieszka razem z nią. teście nie odzywaja się do nich nawet w świeta i w czasie imprez rodzinnych, innfo mam z 3 ręki. Prawdopodobnie chodzi o to ,żeby znalaężc miena z mieszkaniem, wtedy to gdzie teraz mieszkają zostawi swojejmu dziecku z rodzina , a sama z drugim dzieckiem -klasa maturalna zamieszka u mena- ale żeby to miało rece i nogi potrzebny jest slub cywilny. w tej chwili 6 osób mieszka na ponad 30 m kw. Co kilka miesięcy zakłada nowe konto na sympatii- kiedy z którymś nie wypala. Z ty ślubem to moja własna refleksja. Bo dziecko z rodzina inaczej nie stanie na własnych nogach- pracuje tylko 1 i utrzymuje 4 osoby. Ta moja ma jeszcze maturzyste, będą chcieli go na studia wysłać , mimo, ze nie nadaje sie. Ta moja pracuje dorywczo za granicą - w Reichu. Cieszy sie po jakimś telefonie jak głupia, a po kilku godzinach ledwo zyje , chociaż rzekomo siedziała w domu. Ja tak oceniam sytuacje, ona twierdzi,ze jest inaczej,

Gość gość
Wyglada na to, z zwyczajnie szuka faceta który spełni jej potrzeby

Gość gość
na pewno tak wnioski nasuwają się same

Gość gość
napisz jeszcze raz ,ale po polsku x chyba ,ze jeszcze masz kaca, albo jeszcze nie wytrzezwiales :D

Gość gość
wyszło,ze w mieszkaniu ponad 30 m kwadrat zamieszkuje:!. 1. dziecko tej pani z rodziną, 2 jeszcze jedno dziecko i ona 3. autor watku sugeruje nam ,ze ta pani chce znaleźć faceta z miwszkaniem , aby swoje obecne lokum zostawić właśnie temu dziecku z rodziną 4. sama z drugim dzieckiem zamieszka u nowego faceta- ale po to potzrebny jest slub cywilny- będzie pewna stałość , a po rozwodzie ona i dziecko mogą zostać w tym mieszkaniu. 5. autor wątku jest oszukiwany ,ze niby ta jego dziewczyna była u siostry, a taki stan rzeczy zdarza się co 2 dzień, 6. po tych wizytach dziewczyna autora pada na twarz- jak to czasami bywa po ostrym i długim sexie. 5. Ostry sex co 48 godzin jest ki co konsekwentnie realizowany przez te pania