Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pikantny sylwester w 3 pary

Polecane posty

Gość gość

W ubiegłe wakacje w łebie poznaliśmy dwie fajne pary okazało się że wszyscy jesteśmy z jednego miasta. Rok temu sylwester był u jednych mają duży dom nawet doszło do wspólnego seksu ale ale bez wymiany partnerów było super. Dziś spotykamy się u nas w tym samym gronie aż mam mrowienie w podbrzuszu na samą myśl.

Gość gość
nie dał bym rady juz walic swojej kobiety majac swiadomosc ze waliło ja przed chwila dwuch obcych facetów i to pewnie w kazda dziurę.

Gość gość
baaa nawet pewnie by mi nie stana w obecnosci innego faceta tymbardziej rozebranego z wajchą na wierzchu .

Gość gość
10.23 czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
zakładałem ze mrowienie w podbrzuszu wywołuje mysl o pujściu krok na przód czyli tym razem wymiana partnerow albo grupowie rzniecie kogo popadnie. czyli zapinka na dwa trzy baty jednej laski ... czyt. dowolne konfiguracje.

Gość gość
Gościu wyżej możesz być spokojny ponieważ poprostu lubimy robić to przy innych i patrzeć jak inni to robią

Gość gość
Bez wymiany to lipa.

Gość gość
Bez wymiany na 100% i nie ma odwrotu. Za pół godz. się zjeżdżają. Alkoholu prawie nie pijemy litr finlandi na 6 osób w postaci drinków, reszta to tańce, s..s i zobaczymy co jeszcze